ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Τραυματιες Μάνταλος και Πράνιτς στην ζουγκλα της Λεωφορου

Τραυματιες Μάνταλος και Πράνιτς στην ζουγκλα της Λεωφορου

03/11/2013

 Έναν μικροτραυματισμό είχε μετά το τέλος του αγώνα ο διαιτητής του ντέρμπι Σταύρος Μάνταλος, καθώς την ώρα που αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο τον χτύπησε μια φωτοβολίδα στο πόδι. Κανένας κίνδυνος για τους "πράσινους" γιατί δεν ήταν κάτι σοβαρό.
Αρκετές εντάσεις είχε το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, με διακοπές για ρίψη φωτοβολίδων, κάτι που συνεχίστηκε και μετά την λήξη του αγώνα.
Συγκεκριμένα μετά το τέλος του ματς ο διαιτητής της αναμέτρησης Σταύρος Μάνταλος είχε έναν μικροτραυματισμό την ώρα που αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο διαιτητής του ντέρμπι ενώ κατευθυνόταν στην φυσούνα δέχθηκε μια φωτοβολίδα στο πόδι. Ο Μάνταλος εξετάστηκε από τον γιατρό του αγώνα δεν έχει κάτι το σοβαρό.
Μάλιστα σύμφωνα με όσα έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα, η φωτοβολίδα έσκασε πρώτα στο χορτάρι και μετά τον βρήκε και σημείωσε πως δεν έπαθε κάτι σοβαρό, οπότε δεν θα έχει και πρόβλημα ο Παναθηναϊκός, εκτός από πρόστιμο.
Επίσης, γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα οι δύο μικρές διακοπές που υπήρξαν στην αναμέτρηση και για το κάψιμο των πανό τα οποία σβήστηκαν γρήγορα.
Παράλληλα ο Πράνιτς αποκόμισε από τον αγώνα ένα μικρό έγκαυμα από ένα καπνογόνο που τον βρήκε  ελαφρά στο πόδι.

«Κινδύνευσα να χάσω το χέρι μου»


 Στο γεγονός πως η κροτίδα που έσκασε δίπλα του θα μπορούσε να του δημιουργήσει σοβαρή ζημιά στο χέρι στάθηκε ο Ντανιέλ Πράνιτς, μετά τη λήξη του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

«Κινδύνευσα να χάσω το χέρι μου»

Ο Κροάτης διεθνής μέσος των «πράσινων» τόνισε πως έβγαλε το αντικείμενο γρήγορα έξω, ώστε να μη διακοπεί το παιχνίδι, όμως αν αργούσε θα μπορούσε να χάσει το χέρι του. Θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρει και αδικείται από το αποτέλεσμα και πως κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα δεν έπρεπε να χαθεί η συγκέντρωση, όπως συνέβη στο τελευταίο λεπτό.

Αναλυτικά: «Είδα τον διαιτητή από την αρχή του αγώνα νευρικό. Δεν ήθελα να πάρει αφορμή από κάτι τέτοιο και να διακόψει τον αγώνα. Πήγα να πετάξω το αντικείμενο για να μη το δει ο διαιτητής. Αν το έπιανα ένα ή δύο δευτερόλεπτα αργότερα, θα έχανα το χέρι μου.



Εμείς είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και μπορούσαμε να σκοράρουμε. Στο πρώτο μέρος, παίξαμε με πολλές βαθιές μπαλιές, αλλά στο δεύτερο βρήκαμε τους χώρους και κάναμε ευκαιρίες, χωρίς να καταφέρουμε να σκοράρουμε.

Είχαμε απέναντί μας μία πολύ καλή ομάδα με ποιότητα. Χάσαμε για ένα λεπτό τη συγκέντρωσή μας και το πληρώσαμε στην τελευταία φάση. Ίσως να έπρεπε να κάνουμε φάουλ για να σταματήσουμε τη φάση και να μη χάσουμε το ντέρμπι.

Σίγουρα, ήμασταν καλύτεροι και δεν αξίζαμε να χάσουμε. Ο Ολυμπιακός δεν έκανε ευκαιρίες, πέρα από το γκολ».

Καραπαπάς: «Να συμμαζέψει τη ζούγκλα ο Αλαφούζος»

Ο Κώστας Καραπαπάς απάντησε στα όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος μετά το τέλος του ντέρμπι στη Λεωφόρο καλώντας τον να "συμμαζέψει την ζούγκλα που έχει φτιάξει", όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Καραπαπάς: «Να συμμαζέψει τη ζούγκλα ο Αλαφούζος»
Ο Κώστας Καραπαπάς απάντησε στα όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος μετά το τέλος του ντέρμπι στη Λεωφόρο καλώντας τον να "συμμαζέψει την ζούγκλα που έχει φτιάξει", όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Επειδή ο κύριος Αλαφούζος μάλλον ήταν σε άλλο γήπεδο και δεν είδε τα αντικείμενα και τις φωτοβολίδες στους παίκτες μας, το αυτογκόλ... φωτοβολίδα που έκαψε τον δικό τους παίκτη, τον Πράνιτς, τις ανοιχτές πόρτες στα πέταλα και τις φωτιές, να κοιτάξει να συμμαζέψει την ζούγκλα που έχει φτιάξει γιατί μπαίνουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και ν' αφήσει τα οράματα και τις φαντασιώσεις», ανέφερε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου