ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Επεισόδια στη Ριζούπολη,ενεδρα στους οπαδους του Ολυμπιακου (video)

Επεισόδια στη Ριζούπολη,ενεδρα στους οπαδους του Ολυμπιακου (video)

22/12/2013
 Τεταμένο το κλίμα στην Ριζούπολη, λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ολυμπιακό. Άγνωστοι επιτέθηκαν στον κύριο όγκο των οπαδών των «ερυθρόλευκων», όταν έφτασε στο γήπεδο.

Επεισόδια στη Ριζούπολη

Επεισόδια στη Ριζούπολη. Λίγο μετά τις 17:45 ο κύριος όγκος των οπαδών του Ολυμπιακού έφτασε στο γήπεδο, στον σταθμό του ΗΣΑΠ, την στιγμή που άγνωστοι τους επιτέθηκαν από τα γύρω στενά.

Για λίγη ώρα, οι γύρω δρόμοι από το γήπεδο μετατράπηκαν σε πεδίο μάχης, με την αστυνομία να κάνει και χρήση χημικών και δακρυγόνων.

Το «σκηνικό» κράτησε περίπου 15 λεπτά, οι «άγνωστοι» απομακρύνθηκαν και οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν στο πέταλο, απ’ όπου θα παρακολουθήσουν και την αναμέτρηση της ομάδας τους με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Μια σύλληψη για τα επεισόδια στη Ριζούπολη

Συγκρούσεις οπαδών με οπαδούς, συμπλοκές με τα ΜΑΤ και μια σύλληψη έξω απ’ το γήπεδο ήταν ο απολογισμός των επεισοδίων πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη

Μια σύλληψη για τα επεισόδια στη Ριζούπολη

Η ένταση που δημιουργήθηκε στο σταθμό του Περισσού και τους γύρω δρόμους- όταν άγνωστοι φέρεται να έστησαν ενέδρα στους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» που κατευθύνονταν στη Ριζούπολη- μεταφέρθηκε κι έξω απ’ το γήπεδο.

Σε μια σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία οταν κάποιοι αποπειράθηκαν να μπουν χωρίς εισιτήριο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συγκρούσεις με τις δυνάμεις των ΜΑΤ, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθη ενας οπαδός.

Δειτε το βιντεο με τα επεισοδια



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου