ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

«Ερυθρόλευκη» κίνηση ανθρωπιάς στην Κρήτη

«Ερυθρόλευκη» κίνηση ανθρωπιάς στην Κρήτη

28/12/2013
 
«Ερυθρόλευκη» κίνηση ανθρωπιάς στην Κρήτη
 Στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παίδων με Αναπηρία στο Ηράκλειο Κρήτης βρέθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέτζος, μαζί με μέλη της ακαδημίας των «ερυθρόλευκων».

Στο πλευρό των παιδιών με αναπηρία στο Ηράκλειο Κρήτης βρέθηκε ο Ολυμπιακός, συνεχίζοντας την φιλανθρωπική του δράση σε όλη την Ελλάδα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των «ερυθρόλευκων» Γιάννης Βρέτζος, βρέθηκε στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α. του Δήμου Γαζίου, μαζί με αντιπροσωπεία της Σχολής ποδοσφαίρου της ομάδας στο Ηράκλειο.

Τα παιδιά που φιλοξενεί το κέντρο τους υποδέχτηκαν με χριστουγεννιάτικα κάλαντα και σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, ο Διευθύνον Σύμβουλος της ΠΑΕ παρέδωσε ένα χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του Κέντρου και ενημερώθηκε για τις δράσεις του.

«Είναι ιδιαίτερη χαρά για όλους μας που βρεθήκαμε στον Δήμο Γαζίου και ιδιαίτερα στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία.

Εμείς σαν Ολυμπιακή οικογένεια θεωρούμε ότι πέρα από την Ελλάδα των δυσκολιών, υπάρχει η Ελλάδα της αλληλεγγύης και της προσφοράς κι εμείς ανήκουμε σε αυτό το κομμάτι της Ελλάδας.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στο Ηράκλειο που πήρε αυτή την πρωτοβουλία. Είμαστε υπερήφανοι, γιατί βλέπουμε ότι οι άνθρωποι της Σχολής και οι γονείς των παιδιών, πέρα από καλούς ποδοσφαιριστές, μεγαλώνουν πάνω απ’ όλα καλούς ανθρώπους.

Θέλω να συγχαρώ τους ανθρώπους του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης γιατί η δουλειά που γίνεται εδώ είναι καταπληκτική. Οι άνθρωποι αυτοί και οι οικογένειές τους μας δίνουν αυτές τις ημέρες μαθήματα ζωής. Χρόνια πολλά σε όλους και όλες
», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος νωρίτερα βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας ποδοσφαίρου, που στεγάζεται στην Αμμουδάρα και τιμήθηκε απ’ τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σ’ αυτήν.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου