ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Ζήτησε Ρομπέρτο, «κλεισμένος» ο Ταταρουσάνου

Ζήτησε Ρομπέρτο, «κλεισμένος» ο Ταταρουσάνου

28/12/2013
 Επαφή με την Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να είχε ο Μίτσελ για την αγορά του Ρομπέρτο. Την ίδια ώρα, στη Ρουμανία υποστηρίζουν πως ο Τσιπριάν Ταταρουσάνου είναι σταντ-μπάι για τον Ολυμπιακό.

Ζήτησε Ρομπέρτο, «κλεισμένος» ο Ταταρουσάνου
Ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα για την παραμονή του Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό, αν και η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης – μέσω του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου – υποστηρίζει πως παρακολουθεί την πορεία του Ισπανού τερματοφύλακα στους Πειραιώτες.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η υπόθεση του Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος έχει στείλει τελεσίγραφο στην Τσέλσι για να συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο ως δανεικός στους «ροχιμπλάνκος».

Η Μπαρτσελόνα έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Βέλγο γκολκίπερ, όμως οι Λονδρέζοι – και ιδιαίτερα ο Μουρίνιο – δεν επιθυμεί να τον παραχωρήσει στους Καταλανούς.

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ – όπως γράφει ο «Γαύρος» - έχει ζητήσει ήδη την παραμονή του Ρομπέρτο από τη διοίκηση της Ατλέτικο.

Μάλιστα, πρόθεση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ δεν είναι ο εκ νέου δανεισμός του 27χρονου πορτιέρο, αλλά η αγορά των δικαιωμάτων του. Πάντως, αυτό το ενδεχόμενο είναι πιθανό, εφόσον τελικά μείνει στη Μαδρίτη ο Κουρτουά.

Την ίδια ώρα, στη Ρουμανία αναφέρουν πως ο Τσιπριάν Ταταρουσάνου είναι «κλεισμένος» στον Ολυμπιακό και το μόνο που χρειάζεται να γίνει είναι να τελειώσει οριστικά η υπόθεση του Ρομπέρτο (αν τελικά θα μείνει ή όχι).

Ο Ρουμάνος τερματοφύλακας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Στεάουα και δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου