ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Το γυρισε η Γιουνάιτεντ (video)

Το γυρισε η Γιουνάιτεντ (video)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε στο 13' να χάνει με 2-0, αλλά έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Γουέιν Ρούνεϊ κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το "KC Stadium", σκοράροντας ισάριθμες φορές. Δείτε τα πέντε γκολ της αναμέτρησης για τη 18η αγωνιστική της Premier League.
Την τρίτη σερί νίκη της στην Premier League πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έκανε μεγάλη ανατροπή έχοντας ως κορυφαίο παίκτη τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος σκόραρε ένα πανέμορφο τέρμα με δεξί σουτ εκτός περιοχής και έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ της ομάδας του.


Η Χαλ άρχισε εξαιρετικά την αναμέτρηση, πετυχαίνοντας δύο γκολ μέχρι το 13' (εκμεταλλευόμενη κάθε αδράνεια στην άμυνα της φιλοξενούμενης ομάδας), αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπόρεσε να ισοφαρίσει πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με κεφαλιά του Σμόλινγκ (19') ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ρούνεϊ και σουτάρα του Ρούνεϊ εκτός περιοχής (26'), και να κάνει το τελικό 2-3 με το αυτογκόλ του Τσέστερ στο 66 λεπτό μετά τη σέντρα του Βαλένσια από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής.

Οι γηπεδούχοι είχαν τρεις πολύ καλές ευκαιρίες στο τέλος ματς να ισοφαρίσουν, άσκησαν πίεση στους "κόκκινους διαβόλους", όμως, οι τελευταίοι άντεξαν ως το τέλος, με τη μορφή του Ντε Χέα να ξεχωρίζει, και προσέθεσαν στο ενεργητικό τους άλλους τρεις βαθμούς. Στο 90' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βαλένσια για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Πρωταθλήτρια Αγγλίας και προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των "16" του Champions League, βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης με 31 βαθμούς έναντι 39 της πρωτοπόρου Άρσεναλ έπειτα από 18 αγωνιστικές.


 
Να σημειωθεί πως η "Boxing Day" ταιριάζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι "κόκκινοι διάβολοι" καταφέρνουν και κερδίζουν στην αγωνιστική των... Χριστουγέννων. Η Πρωταθλήτρια Αγγλίας μετράει δέκα χρόνια νίκες τη συγκεκριμένη ημέρα. Πιο αναλυτικά, με τη νίκη στην έδρα της Χαλ έφτασε τις δέκα συνεχόμενες νίκες σε "Βoxing Day" και ισοφάρισε το ρεκόρ που κρατάει τα τελευταία 109 χρόνια η Άστον Βίλα.

Επίσης, στα τελευταία 17 χρόνια, οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν επικρατήσει στις 16 αναμετρήσεις που έχουν δώσει την επόμενη ημέρα των Χριστουγέννων.  Η τελευταία τους ήττα στις 26/12 ήταν από τη Μίντλεσμπρο με 3-1, την αγωνιστική περίοδο 2002/03.



Συνοπτικά:

Χαλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-3 (4' Τσέστερ, 13' Μέιλερ - 19' Σμόλινγκ, 26' Ρούνεϊ, 66' αυτ. Τσέστερ)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Χαλ (Στιβ Μπρους): ΜακΓκρέγκορ (46' Χάρπερ), Τσέστερ, Άλεξ Μπρους (σ.σ. γιος του προπονητή), Ντέιβις, Ελμοχαμαντί, Λίβερμορ, Χάντλστοουν, Μέιλερ (46' Κόρεν), Φιγκερόα (73' Μπόιντ), Σαγκμπό, Γκρέιαμ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ντέβιντ Μόγιες): Ντε Χέα, Ραφαέλ (18' Γιανουζάι), Σμόλινγκ, Έβανς, Εβρά, Φλέτσερ (62' Ερνάντες), Κλέβερλι, Βαλένσια, Ρούνεϊ, Γιάνγκ (78' Κάρικ), Γουέλμπεκ.

Δείτε τα γκολ:

All Goals Hull City 2-3 Manchester United 26-12... από videosondailymotion


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου