ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Έρχονται… ερυθρόλευκες αλλαγές?

Έρχονται… ερυθρόλευκες αλλαγές?

22/12/2013
 
 Τον προγραμματισμό τους εν όψει του 2ου μισού της φετινής σεζόν καταστρώνουν στον Ολυμπιακό, ύστερα από τη χθεσινή «πεντάρα» επί του Απόλλωνα Αθηνών. Τι αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στα αποδυτήρια.

Έρχονται… ερυθρόλευκες αλλαγές
Για πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα ο Μίτσελ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Χθες έγινε γνωστό πως οι Πειραιώτες είναι κοντά σε συμφωνία για να αποκτήσουν τον Πελέ και τον Αυλωνίτη από Εργοτέλη και Πανιώνιο, αντίστοιχα. Πριν από το… εννιάμερο ρεπό ο Πιέρ Ισά θα έχει μία κουβέντα με τον Καρλ Μεντζανί, αφού εκείνος θέλει πάρει παιχνίδια στα πόδια του εν όψει του Μουντιάλ και πρέπει να βρεθεί μία ομάδα για να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού.

Όσον αφορά τώρα την περίπτωση του Γιαταμπαρέ, στη Γαλλία συνεχίζουν να γράφουν πως ο Αφρικανός θα επιστρέψει ως δανεικός στη Μπαστιά και οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Από την πλευρά της, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ υποστηρίζει πως δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση από τον γαλλικό σύλλογο.

Εν τω μεταξύ, από χθες το βράδυ επικρατεί σύγχυση στα Γιάννενα μετά το χθεσινό «τουϊτάρισμα» του Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος προανήγγειλε το τέλος του δανεισμού του στον ΠΑΣ. Όπως γράφει η SportDay, είναι πιθανό ο Αργεντινός χαφ να παραχωρηθεί ως δανεικός στον Εργοτέλη ως έμψυχο αντάλλαγμα για την μεταγραφή του Πελέ στους Πειραιώτες.

Ο Πορτογάλος μέσος θεωρείται «κλεισμένος» και απομένει η έγκριση του Μίτσελ για να ενταχθεί τον Γενάρη στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας. Μάλιστα, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, όμως οι ανακοινώσεις θα γίνουν μετά την 1η Ιανουαρίου.

Όσον αφορά τον Αυλωνίτη, υπάρχει συμφωνία με τον Πανιώνιο και ο παίκτης αναμένεται να παραμείνει στη Νέα Σμύρνη μέχρι το τέλος της σεζόν. Άλλωστε, για το κέντρο της άμυνας – εκτός από τους Σιόβα, Μανωλά και Παπαδόπουλο – υπάρχουν οι Παπάζογλου και Τόρες.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου