ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Νέα δημοσιεύματα για Μήτρογλου

Νέα δημοσιεύματα για Μήτρογλου

27/12/2013
Νέος κύκλος δημοσιευμάτων στην Αγγλία για ενδιαφέρον ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ για τον Κώστα Μήτρογλου. Αφορμή για αυτά οι δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ο Μίτσελ στον ισπανικό Τύπο...

Νέα δημοσιεύματα για Μήτρογλου
Οι πρόσφατες δηλώσεις του Μίτσελ στην Ισπανία για την αξία του Κώστα Μήτρογλου αποτέλεσαν αφορμή για μια νέα σειρά από δημοσιεύματα από τον βρετανικό Τύπο για ενδιαφέρον ομάδων της χώρας για τον Έλληνα επιθετικό.

Ο 50χρονος προπονητής του Ολυμπιακού είχε δηλώσει στη «Marca» πως ποδοσφαιριστές με τις επιδόσεις που έχει φέτος ο 25χρονος άσος κοστίζουν περισσότερα από 30 εκατ. ευρώ.

Οι βρετανοί βρήκαν τις δηλώσεις αυτές και εστίασαν στο ενδιαφέρον των Άρσεναλ και Λίβερπουλ και -κυρίως- στο γεγονός ότι εκτιμούν πως αν θέλουν να τον αποκτήσουν θα πρέπει να βγάλουν πολλά εκατομμύρια από τα ταμεία τους.

«Οι συγκεκριμένες εξελίξεις αποτελούν ένα… χτύπημα για τις μεγάλες ομάδες της Premier League, την Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ, οι οποίες ήλπιζαν να πάρουν τον παίκτη με λίγα χρήματα», αναφέρει -χαρακτηριστικά- το σχετικό δημοσίευμα.

Παράλληλα, υπογραμμίζει πως ενδιαφέρον για τον Μήτρογλου έχει εκδηλώσει και η Ντόρτμουντ για την αντικατάσταση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Πριν από μερικές μέρες ο «πιστολέρο» επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2018, χωρίς να έχει οριστεί ρήτρα αποδέσμευσης.

Από την πλευρά της, η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει τονίσει πολλές φορές πως ο διεθνής στράικερ είναι ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου και δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου