ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Τα τελευταία 1.800 εισιτήρια για το ντέρμπι

Τα τελευταία 1.800 εισιτήρια για το ντέρμπι

Την Κυριακή (2/1), στις 10:00, θα διατίθενται τα τελευταία εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Περίπου 1.800 εισιτήρια έχουν απομείνει προκειμένου το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" να είναι όπως πρέπει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό... Κατάμεστο! Από τις 10 το πρωί της Κυριακής (2/3) και μέχρι να εξαντληθούν ή έως τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης (19:30), οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν ένα "μαγικό χαρτάκι".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας πως έχουν απομείνει 1800 εισιτήρια για το ματς της Κυριακής, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η διάθεσή τους θα συνεχιστεί και την Κυριακή, ανήμερα του αγώνα, από τα εκδοτήρια του γηπέδου, από τις 10:00 το πρωί μέχρι εξαντλήσεώς τους. Οι τιμές των εισιτηρίων που έχουν απομείνει είναι οι ακόλουθες: Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 25 €, 30 €, 35 €, 50 €, 60 € & 150 € (VIP).

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τα παιχνίδια της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «Κάρτα Φιλάθλου Ολυμπιακού» από τα κιόσκια δίπλα ακριβώς στα ταμεία πώλησης εισιτηρίων.

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ στο 2104190902.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί (1) ένα εφόσον επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την «Κάρτα Φιλάθλου Ολυμπιακού».

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου