ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Ρε σεις ...την προπονητουρα ρε διωξατε?

Ρε σεις ...την προπονητουρα ρε διωξατε?

08/03/2014

 Ρε σεις...πατε καλα ρε? την προπονητουρα που μας ειχατε ζαλισει τον ερωτα διωξατε ρε σεις πατε καλα ρε?Και την θεση του ? ποιον? τον Αλβερτη? απο που κι ως που προπονητης ο Αλβερτης? Αλλο παικτης και αλλο προπονητης ρε αλλοθρησκοι...

Ειδατε λοιπον οτι υπαρχει Θεια Δικη και οχι μονο η...Δικη της Δευτερας του Θωμαιδη?

Ο Θεος πληρωνει με το ιδιο νομισμα οσους λειτουργουν με την σφυριχτρα και για προτυπο τους την αλαζονειαεσεις που γραφατε στην βαζελοφυλαδα σας ...εμεις στο Μιλανο...με τον Μιστερ Φτου του Ελληνικου μπασκετ να καμαρωνει επειδη γκελαρε ο Ολυμπιακος και το ιδιο βραδυ φαγατε μια...ΚΟΥΤΣΑ μεχρι τα παπουτσα...Και οχι μονο αυτο, διωξατε μεχρι και τον προπονητη σας  στις τελευταιες στροφες πριν τα τελευταια παιχνιδια -τελικους που απομενουν, αυτο δειχνει πως εχετε παθει ψυχολογικο ωπα-ωπα, και αντιδρατε εν θερμω και χωρις ιχνος λογικης.

Δηλαδη τι να κανει τωρα ο Αλβερτης?να φιαξει ομαδα η δωσει τις γνωσεις της...σφυριχτρας που εχει?τι να προλαβει να κανει εως το επομενο παιχνιδι-τελικο που εχετε μπροστα σας...η συγχηση σε ολο της το μεγαλειο...δηλαδη τωρα που ανελαβε ο Αλβερτης θα αλλαξουν ολα ε? εισαστε για τα πανηγυρια...αλλαζουν προπονητη λιγο πριν τα τελευταια παιχνιδια της ευρολιγκας ρε?

Και μεις μπορει να εχουμε παραπονα απο τον Μπαρτζωκα που στην τελικη δεν εχει και καμμια σχεση με τον τρελο-κοουτς σας τον Πεδουλακη...αλλα δεν τον διωχνει κανεις πριν το τελος των διοργανωσεων , αυτο δειχνει οτι εχετε χασει το τοπι παντου.

Τι να πω? περαστικα σας και Αλβερτη χαιρομαι που θα ξαναθυμηθω τα παλια καλα συνθηματα για παρτη σου....

Ιδου και η ειδηση...

Τέλος ο Πεδουλάκης

Παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Αργύρης Πεδουλάκης. Συνεχίζει με Αλβέρτη το τριφύλλι.
H ανακοίνωση
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Αργύρη Πεδουλάκη.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαριστεί τον κ. Πεδουλάκη, ο οποίος ανέλαβε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα σε τρεις τίτλους. Θα είναι πάντα ξεχωριστό μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας.
Τη Δευτέρα η ομάδα θα προπονηθεί υπό τις οδηγίες του κ. Φραγκίσκου Αλβέρτη


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου