ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΜΑΤ:Oπου βλεπουν γαυρους βαρανε στο ψαχνο και χωρις αφορμη (video)

ΜΑΤ:Oπου βλεπουν γαυρους βαρανε στο ψαχνο και χωρις αφορμη (video)

05/03/2014


Το κομπλεξ σας να γινετε μπατσοι και κατεπεκτασιν μικροι πρωθυπουργοι ειναι πασιγνωστο εν Ελλαδι...και ειδικα αυτοι που θελουν για 800 ευρω να βαρανε αλυπητα συνταξιουχους, γριες , γερους εγκυους, ΑΜΕΑ και γενικα οποιον τους κοιταξει εστω στραβα....τα ΜΑΤ ολα τα χρονια της υπαρξης τους εχουν αποδειξει την κακια που κουβαλανε για το πληθος , το κομπλεξ τους αλλα και την αηδια που προκαλουν και μονο με την εμφανιση τους και με τις βρισιες τους προκαλωντα ακομα και απλους πολιτες που δεν εχουν καμμια σχεση με χουλιγκανιλικια και εγκληματικοτητα.
Ειναι γεγονος οτι διαφερουν εντελως και δεν εχουν καμμια σχεση με τους υπολοιπους αστυνομικους.
ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΜΕ ΚΡΑΝΗ, ΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΚΛΟΜΠΣ, που δεν δισταζουν να τα ανεβοκατεβαζουν στα κεφαλια οποιονδηποτε τολμησει να τους κοιταξει..δυστυχως!!!
Τωρα οταν βλεπουν γαυρους τι παθαινουν?ΑΝΑΦΥΛΑΞΙΑ...ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΠΥΡΑΚΙΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΝΕ ΜΑΖΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ...
Περιστατικα? χιλιαδες, που εχουμε δει ολοι μας...
Και για να ειμαστε ακριβεις στο Γ.Καραισκακης αλλα και γενικα οπου πηγαινει ο Ολυμπιακος και οι γαυροι , στελνουν ολους τους αλλοθρησκους που εχουν μισος με τους γαυρους...βαζελους,αεκτζηδες, μπαοκτζηδες, ολους τους κομπλεξικους που τρεφουν μισος εναντιον του μεγαλυτερου και ενδοξοτερου συλογου της χωρας.
Οι επικεφαλεις τους? Οι χειροτεροι...ειναι αυτοι που εχουν περασει απο το κολπο...εχουν σακατεψει κοσμο και κοσμακη αδιακριτως...και πανω απολα ορκισμενοι εχθροι του Ολυμπιακου και του κοσμου του.
Φαινομενα τετοια ειχαμε ακομα μια φορα στο Γ.Καραισκακης οπου τα μετρα εκτοες του οτι ηταν υπερβολικα αλλα ειδαμε και πρωτοφανη αγριοτητα απο τα ΜΑΤ εναντιον του ερυθρολευκου κοσμου, χτυπουσαν ανελεητα ολες τις ηλικιες και ειδαμε παιδακια να τρωνε ξυλο ανελεητο και μητερες και πατεραδες να τα καλυπτουν για να μην φανε αλλες και να τις τρωνε αυτοι τις ροπαλιες.
Αυτα βεβαια δεν γινονται ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ με τους βαζελους...και ας τα κανουν ολα πουτανα...και μετα με καθε ευκολια να βαφτιζονται...αντεξουσιαστες...και ολα καλα και ολα ωραια...τους πανε και τους φερνουν συνοδεια , μονο αγκαλιτσες και φιλακια δεν τους δινουν.
Το αντιθετο και μονο απο ολα οσα συμβαινουν με τους γαυρους δηλαδη.
ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΑΤΑΔΕΣ...και αυτο που θα σας πω ακουγεται απο τον κοσμο του Ολυμπιακου που τον εχετε αγανακτισει ολα αυτα τα χρονια, με την αηδιαστικη και κομπλεξικη συμπεριφορα σας.
ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΖΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ...Ακουστε την συμβουλη μου και μαζευτειτε για το καλο ολων!!!τιποτε αλλο....
Και για του λογου το αληθες διαβαστε και την ειδηση και δειτε και το βιντεο που σακατευουν οπαδους του Ολυμπιακου στα καλα καθουμενα και οχι στο γηπεδο αλλα στον δρομο, μηπως πρεπει να απαγορευσουμε και την κυκλοφορια των γαυρων στο λεκανοπεδιο της Αττικης?
Ιδου...

Χτύπησαν 2 οπαδούς του Θρύλου! (video)

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης η ΠΑΕ Ολυμπιακός και με την οποία διαμαρτύρεται εντονότατα για τη στάση της Αστυνομίας και την αδυναμία της ΕΛ.ΑΣ να επιτελέσει το καθήκον της, περιγράφει με χαρακτηριστικό τρόπο γιατί οι δυνάμεις ασφαλείας, αντί να εξασφαλίσουν την ακεραιότητα των πολιτών-φιλάθλων, τα έκαναν… μαντάρα! Και όχι μόνο αυτά, αλλά για μια ακόμα φορά αντιμετώπισαν με αγριότητα τους φιλάθλους του Θρύλου.
 Χτύπησαν 2 οπαδούς του Θρύλου! (video)
Και δεν ήταν μονάχα όσο έγιναν έξω από το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», με τα ΜΑΤ να εξαντλούν την αγριότητά τους και «θύματα» τον κόσμο που αποχωρούσε από το γήπεδο και δέχθηκε… επίθεση χωρίς την παραμικρή αφορμή, χωρίς να υπάρχει λόγος. Μην ξεχνάμε και την αλόγιστη χρήση δακρυγόνων και χημικών. Όλα αυτά προκάλεσαν ένταση στον κόσμο του Ολυμπιακού, η οποία μεταφέρθηκε και εντός γηπέδου.
Αυτό ήταν το… φινάλε της ημέρας. Για μια ακόμα φορά η ΕΛ.ΑΣ. απέτυχε στην εφαρμογή των μέτρων τάξης ενός αγώνα, δείχνοντας με ξεκάθαρο τρόπο ότι υπάρχει ανικανότητα. Και αυτό είχε φανεί ώρες πριν αρχίσει ο κόσμος να συγκεντρώνεται στο ΝΑΟ για την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής.
Στην οδό Χαμοστέρνας, στα Πετράλωνα, μηχανάκια με οπαδούς του Θρύλου κατευθύνονταν προς το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. που ήταν στο σημείο απομόνωσαν το τελευταίο δίτροχο της πορείας, με το… επιχείρημα του ελέγχου. Κι αντί να επιτελέσουν το καθήκον τους, έκαναν κάτι άλλο!
Εξάντλησαν την αυστηρότητά τους και αντί για τον έλεγχο, άρχισαν να χτυπούν έντονα τους δύο επιβάτες της μηχανής, με αποτέλεσμα το πρόσωπο του ενός να γίνει κατακόκκινο από το αίμα. Εν συνεχεία, για να… δικαιολογήσουν την πράξη τους, φόρεσαν χειροπέδες στους δύο νεαρούς οπαδούς του Ολυμπιακού και τους συνέλαβαν!
Για κακή τους τύχη, όμως, κάποιος κάτοικος της περιοχής που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο συμβάν, το τράβηξε σε βίντεο που δείχνει με χαρακτηριστικό τρόπο πως οι αστυνομικές δυνάμεις όχι μόνο δεν επιτέλεσαν το έργο τους, αλλά αντίθετα επιδόθηκαν σε πράξεις που δεν έχουν λογική εξήγηση!
Το βίντεο ανέβηκε στην ιστοσελίδα zougla.gr και αποτελεί συνέχεια των καταγγελιών κατοίκων της περιοχής που ήταν μάρτυρες στην απίστευτη σκηνή βιαιότητας και αυθαιρεσίας από την πλευρά των στελεχών της Αστυνομίας. Ένα βίντεο που «μιλάει» από μόνο του και δίνει την πραγματική διάσταση στην ιστορία αυτή...
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου