ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Και ο Αγκίρε στη λίστα για τον πάγκο της Εθνικής μας

Και ο Αγκίρε στη λίστα για τον πάγκο της Εθνικής μας

07/03/2014
 Ο Χαβιέρ Αγκίρε είναι η τελευταία προσθήκη στη λίστα με τους υποψήφιους τεχνικούς για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου όπως αποκαλύπτει σήμερα η Sportday.

Και ο Αγκίρε στη λίστα!
Ένα μεγάλο όνομα ήρθε να προστεθεί στη λίστα με τους υποψήφιους τεχνικούς για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Αυτό του Χαβιέρ Αγκίρε ο οποίος –όπως αποκαλύπτει σήμερα η Sportday- βρίσκεται στα υπόψη των ανθρώπων της ΕΠΟ παρά το γεγονός ότι αυτή την στιγμή έχει συμβόλαιο με την Εσπανιόλ.

Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν και, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, είναι αβέβαιο αν θα το ανανεώσει. Οι πρώτες ενδείξεις φανερώνουν ότι το κασέ του δεν θεωρείται απαγορευτικό, με βάση τα οικονομικά δεδομένα της ΕΠΟ.

Ο 55χρονος Μεξικανός κόουτς έχει να επιδείξει σημαντικές διακρίσεις στην καριέρα του και -το κυριότερο όλων- έχει πλούσια εμπειρία κι ως ομοσπονδιακός προπονητής.

Εχει δουλέψει σε δύο διαφορετικές περιόδους στην εθνική Μεξικού και τα έχει πάει περίφημα: και στις δύο πέρασε όμιλο Μουντιάλ (2002 και 2010) και μάλιστα το 2010 στη Ν. Αφρική το έκανε με πολύ βροντερό τρόπο, πετώντας στα... σκουπίδια τη Γαλλία με ένα καθαρό σκορ 2-0 και στέλνοντάς την πρόωρα στο σπίτι της.

Μεγάλο βιογραφικό έχει ο Αγκίρε και σε συλλογικό επίπεδο, με απόγειο το ότι έβγαλε στην Ευρώπη την Οσασούνα κι έγινε εκεί λαϊκός ήρωας. Ακόμη έχει περάσει μεταξύ άλλων από Σαραγόσα και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Είναι βέβαια ευνόητο ότι όσο ο Αγκίρε ανήκει σε ομάδα (Εσπανιόλ) θα είναι λιγάκι δύσκολο να δημοσιοποιηθεί επίσημα η οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να γίνει προς αυτόν από Ελλάδα μεριά, ωστόσο η μόνη και σίγουρη αλήθεια είναι ότι το όνομα αυτό «εξιτάρει».

Την ίδια ώρα όμως, όπως προαναφέραμε, παραμένει 100% ζεστή η περίπτωση του Γιοβάνοβιτς, που έχει το μεγάλο ατού ότι είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Ξέρει όλους τους παίκτες και το στυλ της ομάδας προτού καν έρθει.

Ολα αυτά θα τα ζυγίσουν με υπομονή στην ΕΠΟ και κάποια στιγμή θα αποφασίσουν. Το σίγουρο είναι ότι ο νέος προπονητής, όποιος κι αν είναι αυτός, θα βρεθεί τον Ιούνιο στη Βραζιλία για να παρακολουθεί την ομάδα από τα επίσημα και να ξέρει από πρώτο χέρι τι του γίνεται.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου