ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

To πληγωμενο λιονταρι να το φοβασαι...

To πληγωμενο λιονταρι να το φοβασαι...

04/03/2014
 
Οσο και αν μας εχει πειραξει ο τροπος που χασαμε και οχι το γεγονος και μονο οτι χασαμε απο τον ανυπαρκτο βαζελα  και αναλυοντας οσα εγιναν πλεον με πιο ψυχραιμο μυαλο και πιο κρυο ...αιμα, το μονο που σου ερχεται στο μυαλο ειναι ενα και μοναδικο...
Το πληγωμενο λιονταρι πρεπει να το φοβασαι...αυτο ακριβως συμβαινει και στους παικτες που θελουν να αποδειξουν στον οποιοδηποτε πως απλα ηταν μια κακια στιγμη αλλα και στον κοσμο του Ολυμπιακου που επειδη γνωριζει καλα ποια ειναι η ομαδα που υποστηριζει τι εχει πετυχει μεχρι τωρα αλλα και τις δυνατοτητες που εχει για την συνεχεια και του Πρωταθληματος και Κυπελλου αλλα και στην Ευρωπη.
Ο κοσμος του Θρυλου πραγματικα παρακαλαει τον Θεο να περασει η βαζελα στο Κυπελλο και να την βρει μπροστα του, ειναι ετοιμος επισης να εκστρατευσει στην Αγγλια και να δηλωσει βροντερο παρων στο Ολντ Τραφορντ .
Γενικα ο Ολυμπιακος σαν πληγωμενο λιονταρι ψαχνει το επομενο θυραμα του για να το ξεσκισει...
Ολοι γνωριζουν πως τιμωρει ο Ολυμπιακος μετα απο τετοιες χασουρες και κανεις δεν θαθελε ναναι στην θεση του...θυραματος.
Αστους ανυπαρκτους του -24 απο την κορυφη , που φορανε 5 παλτα για να αντεξουν το ψοφοκρυο να πιστεψουν οτι ειναι μεγαλη ομαδα, οπως ηδη δηλωσε ο Αλαφουζος καμαρωνοντας σαν γυφτικο σκεπαρνι...που την ειδε την μεγαλη ομαδα με -24...ενας Θεος και μονο ξερει...ας ειμαστε καλα εμεις που τους αναστησαμε...ουετ η πρωτη ουτε η τελευταια φορα θαναι...τοχουμε στο DNA  μας και να το πω και αλλιως? ολες οι μεγαλες ομαδες το κανουν η το παθαινουν αυτο αν θελετε...παραδειγματα στην Ευρωπη? χιλιαδες !!!

 Στην άκρη λοιπον αφήνουν στον Ολυμπιακό την ήττα από τον Παναθηναϊκό, έχοντας σε πρώτο πλάνο το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια τον επαναληπτικό με τη Γιουνάιτεντ για το Champions League.

Κοιτάει πλέον μπροστά
Πληγωμένο είναι το γόητρο του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, όμως στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο παρουσιάζονται αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να προσφέρουν πάλι στιγμές χαράς στους οπαδούς τους.

Η αρχή πρέπει να γίνει με τον ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, και στη συνέχεια να πάρουν την πρόκριση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «8» του Champions League.

Άλλωστε, αυτό ήταν και το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το τέλος του προχθεσινού ματς στο Καραϊσκάκη, στην συνομιλία που είχε με τον Μίτσελ:

«Θέλουμε στη συνέχεια να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας που στεναχωρήσαμε και να πετύχουμε όλους τους στόχους μας σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League. Ήταν μία κακή βραδιά για όλους μας, αλλά δεν θα διαλύσουμε την ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Ισπανός τεχνικός αναγνώρισε ότι έκανε λάθη στην επιλογή της ενδεκάδας, όμως παρουσιάζεται έτοιμος να «φρεσκάρει» την ομάδα του για το κυριακάτικο ντέρμπι στην Τούμπα.

Όσον αφορά τώρα τον Ολαϊτάν, συνεχίζει τις εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν την μυοκαρδίτιδα, χωρίς να μπορεί να γίνει εκτίμηση πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Πάντως, χθες ο Νιγηριανός φορ ήταν ευδιάθετος, δέχθηκε την επίσκεψη του Μίτσελ και των συμπαικτών του, και έλεγε πως σήμερα θα βρεθεί στου Ρέντη για να προπονηθεί.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου