ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Τέλος ο Μουν

Τέλος ο Μουν

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Μουν, καθώς οι Πειραιώτες αποφάσισαν να τερματίσουν την συνεργασία μαζί του. Επιστρέφει ο Πέτγουεϊ στο πρωτάθλημα, την θέση του Μπέγκιτς παίρνει ο Σερμαντίνι. Βλέπει την έξοδο και ο Σλοβένος σέντερ.
Ούτε δύο μήνες (ανακοινώθηκε στις 8 Ιανουαρίου από την ΚΑΕ Ολυμπιακός) δεν κράτησε η συνεργασία των Πρωταθλητών Ευρώπης με τον Τζαμάριο Μουν, καθώς οι Πειραιώτες αποφάσισαν να αποδεσμεύσουν τον Αμερικανό πάουερ-φόργουορντ.
Αυτό συνέβη τόσο λόγω ότι ο Μπρεντ Πέτγουεϊ επέστρεψε υγιής, όσο και επειδή ο Τζαμάριο Μουν δεν ικανοποίησε στον επιθυμητό βαθμό το προπονητικό-τιμ της ομάδας. Ο πρώτος θα επιστρέψει στην Basket League, παίρνοντας την θέση του δεύτερου.

Να τονίσουμε πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θέλει να έχει δύο διαφορετικές ομάδες σε Ελλάδα και Ευρώπη και αυτός ήταν ένας επιπλέον λόγος για τον οποίο οι Πειραιώτες ενημέρωσαν την πλευρά του Τζαμάριο Μουν πως θα λυθεί η συνεργασία τους, όπως και είχαν δικαίωμα να πράξουν.

Αλλαγή στους ξένους στο ελληνικό πρωτάθλημα θα γίνει και στην περίπτωση του Μίρζα Μπέγκιτς, καθώς θα τον αντικαταστήσει ο νεοαποκτηθείς Γιόργκι Σερμαντίνι. Στον Ολυμπιακό δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα παρουσία του Σλοβένου σέντερ στην τρέχουσα σεζόν και είναι σε συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του παίκτη ώστε να βρεθεί η "χρυσή" τομή και να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Το "διαζύγιο" με τον Μίρζα Μπέγκιτς θεωρείται δεδομένο, καθώς ο Σλοβένος διεθνής δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Μπαρτζώκα για το υπόλοιπο της σεζόν και ουσιαστικά έχει τεθεί εκτός ομάδας.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου