ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Μεγάλοι μάγκες..με 9 παίκτες και ανατροπη 2-1

Μεγάλοι μάγκες..με 9 παίκτες και ανατροπη 2-1

05/03/2014
 Η Εθνική Ελπίδων, παρότι έμεινε με 9 παίκτες και πίσω στο σκορ από τους Τούρκους στην Κατερίνη, με μεγάλη εμφάνιση και γκολ στο 89’ πανηγύρισε τεράστια νίκη (2-1), που την φέρνει κοντά στο Euro 2015.

Μεγάλοι… μάγκες!
Στο κρισιμότερο ματς της προκριματικής φάσης του Euro 2015 η Εθνική Ελπίδων έμεινε με εννέα παίκτες και πίσω στο σκορ από τους Τούρκους στο πρώτο ημίχρονο, όμως οι παίκτες του Κώστα Τσάνα δεν το έβαλαν κάτω.

Το αντιπροσωπευτικό ματς συγκρότημα με παλικαρίσια εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς και με γκολ του Μπουχαλάκη στο 89ο λεπτό να πάρει τεράστια νίκη (2-1), που την ανέβασε στη δεύτερη θέση του 7ου ομίλου.

To παιχνίδι ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς αφού ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος αποβλήθηκε στο 10’ με τον διαιτητή να δείχνει την «άσπρη βούλα». Ο Μπασάν ευστόχησε για τους Τούρκους και τους έβαλε μπροστά στο σκορ. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για την Ελλάδα αφού και ο Στέλιος Κίτσιου πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 26’.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο ματς, όμως δεν έβρισκαν τον τρόπο να πλησιάσουν την εστία του Διούδη. Η άμυνα έγινε… «κλεφτοπόλεμος» για τους παίκτες του Τσάνα, που αντέδρασαν στο 61’ με τον Νίκο Καρέλη να ισοφαρίζει. Η πίστη των Ελλήνων για θετικό αποτέλεσμα –που ήταν μονόδρομος- μεγάλωνε, οι Τούρκοι έχαναν την ψυχραιμία τους και το μεγάλο «τρίποντο» ήρθε στο 89ο όταν ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έκανε το 2-1 για την Εθνική.

Ελλάδα (Κώστας Τσάνας): Διούδης, Κούρος, Τριανταφυλλόπουλος, Κίτσιου, Μπάλλας, Λαγός, Κολοβός (66' Μπουχαλάκης), Κουρμπέλης, Μαυρίας (76' Βέλλιος), Καρέλης, Γιαννιώτας (46' Λυκογιάννης).

Τουρκία (Αμπντουλάχ Ερκάν): Εζέρ, Μπερμπέρ (60' Τσιφτσί), Τσαλίκ, Ερντογάν, Τσορεκτσί, Αϊχάν, Ουτσάν (70' Ντεμιρτσί), Μπασάν, Καρά (77' Ουνάλ), Τσαγιράν, Εζιακούπ.

Η βαθμολογία
1. Πολωνία 15 *

2. Ελλάδα 12

3. Σουηδία 10

4. Τουρκία 10

5. Μάλτα 7 *

* Ματς περισσότερο 


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου