ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

«Καλή επιτυχία» και «obrigado» Φερνάντο

«Καλή επιτυχία» και «obrigado» Φερνάντο

05/03/2014

 Σε ένα παιχνίδι που έχει τον χαρακτήρα πρόβας (για την Εθνική) και αποχαιρετισμού (για τον Φερνάντο Σάντος) η Ελλάδα υποδέχεται την Νότιο Κορέα, στο τελευταίο εντός έδρας ματς πριν το Μουντιάλ.

«Καλή επιτυχία» και «obrigado» Φερνάντο
Το τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία δίνει απόψε η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Νότιο Κορέα (19:00, Mega, OTE Sport 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο αγώνας με τους Κορεάτες αποτελεί πρόβα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εν όψει της αναμέτρησης με την Ιαπωνία στον 3ο όμιλο του Μουντιάλ (στις 19/06).

Στη «γαλανόλευκη» περιμένουν τον κόσμο για να τους ευχηθεί «καλή επιτυχία» εν όψει της ποδοσφαιρικής γιορτής του καλοκαιριού, ενώ θα είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία όσοι βρεθούν στο Καραϊσκάκη να ευχαριστήσουν τον Φερνάντο Σάντος για όσα προσέφερε στην Εθνική (μέχρι σήμερα έχει 24 νίκες, 13 ισοπαλίες και μόλις 4 ήττες σε 41 ματς), με την ομάδα να έχει προκριθεί στο Euro 2012 και το προσεχές Μουντιάλ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πορτογάλος σκοπεύει να παρατάξει με σύστημα 4-3-3 την ομάδα του. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει πιθανότατα ο Γλύκος, με τον Τζόρβας να αγωνίζεται στο δεύτερο ημίχρονο.

Στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπαδόπουλος (αν και υπάρχουν λίγες πιθανότητες να ξεινήσει ο Βύντρα) και ο Χολέμπας. Στη μεσαία γραμμή τέσσερις παίκτες διεκδικούν τρεις θέσης.

Πρόκειται για τους Τζιόλη, Μανιάτη, Κατσουράνη και Καραγκούνη. Την επιθετική γραμμή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης, Σαμαράς και Μήτρογλου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έδειξε στο βίντεο στιγμιότυπα από το πρόσφατο φιλικό της Νότιας Κορέας με τις ΗΠΑ τον περασμένο μήνα, όταν ηττήθηκε με 2-0. Ο Σάντος τους είπε: «Οι παίκτες της Κορέας τρέχουν πολύ στο γήπεδο και μαρκάρουν πιεστικά σε όλους τους χώρους».

Εκείνο που έχει διαπιστώσει το τεχνικό επιτελείο είναι ότι οι Κορεάτες είναι υποδεέστερη ομάδα από την Ιαπωνία.

Οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν με τον Γιουνγκ στο τέρμα, δεξί μπακ τον Τσα, στόπερ τους Κιμ Γιουνγκ-Γκουόν και Χονγκ, αριστερό μπακ τον Παρκ Τζου-Χο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Κου και Κι, δεξί εξτρέμ θα είναι ο Κιμ Μπο-Κιουνγκ, αριστερό ο Λι, «δεκάρι» ο Σον και σέντερ φορ ο Παρκ Τσου-Γιουνγκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο φαληρικό γήπεδο θα βρεθούν αρκετοί σκάουτερ μεγάλων ομάδων, μεταξύ των οποίων η Λίβερπουλ και η Ίντερ.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου