ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Αμφίβολος με Αρμάνι ο Σπανούλης

Αμφίβολος με Αρμάνι ο Σπανούλης

02/03/2014
 
 Ερεθισμό στον επιγονατιδικό τένοντα έδειξαν οι εξετάσεις στον Βασίλη Σπανούλη. Σίγουρα εκτός για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας τη Δευτέρα, αμφίβολος με Αρμάνι.

Αμφίβολος με Αρμάνι ο Σπανούλης
Από το αεροδρόμιο για… εξετάσεις πήγε ο Βασίλης Σπανούλης με την επιστροφή της αποστολής του Ολυμπιακού από την Κωνσταντινούπολη.

Η μαγνητική που έβγαλε στο γόνατό του, για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού που τον κράτησε εκτός στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, έδειξε πως έχει ένα πρήξιμο κι έναν ερεθισμό στον επιγονατιδικό τένοντα, απόρροια της κούρασης που έφερε στην επιφάνεια ένα χρόνια πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Το ευχάριστο είναι πως δεν είναι κάτι σοβαρό, που θα χρειαζόταν μακρά αποχή ή κάποια επέμβαση.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα κάνει συντηρητική θεραπεία, χάνει σίγουρα το ματς της Δευτέρας με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, ενώ είναι αμφίβολος για το κρίσιμο ματς της Πέμπτης με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ.

Ο Λαρισαίος γκαρντ θα ξεκουραστεί μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα, ενώ από την Τρίτη θα δοκιμάσει να προπονηθεί κι εκφράζεται αισιοδοξία για τη συμμετοχή του.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου