ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Πέφτουν οι υπογραφές

Πέφτουν οι υπογραφές

02/06/2014
 
 Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Κασάμι για τον Ολυμπιακό, με τον Ελβετό να φημολογείται ότι είναι στην Αθήνα! Ακολουθεί του Πουλίδο. «Ολυμπιακό ή Μπεσίκτας», επιμένουν οι Ιταλοί για Εσιέν.

Πέφτουν οι υπογραφές
Μέσα στις επόμενες μέρες, αν όχι ώρες, αναμένεται να κλείσει η μεταγραφή του Παϊτίμ Κασάμι στον Ολυμπιακό.

Όλα δείχνουν ότι η ανακοίνωση της απόκτησης του Ελβετού χαφ θα είναι η πρώτη από όσες θα ακολουθήσουν το φετινό καλοκαίρι από τους Πειραιώτες, καθώς υπάρχει συμφωνία σε όλα με τον παίκτη και τον μάνατζέρ του (Μίνο Ραϊόλα).

Μάλιστα, από χθες το απόγευμα έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι οι δύο άνδρες βρίσκονται ήδη στην Αθήνα, με τον 22χρονο άσο να έχει αναρτήσει μία φωτογραφία από παραθαλάσσια περιοχή στο Twitter του.

Ο Ελβετός θα υπογράψει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές οι απολαβές του.

Ακολουθεί ο Πουλίδο

Εκτός από του Κασάμι, τελειωμένη θεωρείται και η υπόθεση του Αλαν Πουλίδο και οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται εν αναμονή του εγγράφου που αποδεικνύει ότι ο Μεξικανός φορ είναι ελεύθερος από την Τίγκρες.

Μόλις ολοκληρωθεί αυτό το διαδικαστικό θέμα, θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του 23χρονου παίκτη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ.

Πιέζει για Φινμπόγκασον

Η υπόθεση του Αλφρεντ Φινμπόγκασον ήταν από την αρχή δύσκολη, όμως στον Ολυμπιακό δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τα παρατήσουν.

Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να τα έχουν βρει σε όλα με τον Ισλανδό φορ και τώρα θα προσπαθήσει και εκείνος από τη μεριά του να πιέσει τη Χέρενφεϊν για να γίνει η μεταγραφή του.

Για τον διεθνή άσο φέρονται να ενδιαφέρονται, επίσης, η Μπεσίκτας, η Λάτσιο, η Νιούκαστλ και η Σέλτικ, χωρίς κάποιες εξ’ αυτών να έχει κάνει επίσημη πρόταση ή να φτάνει στα επίπεδα των πρωταθλητών Ελλάδας.

«Ολυμπιακό ή Μπεσίκτας»

Στον Ολυμπιακό έχουν διαψεύσει από την πρώτη στιγμή τη φημολογία που έχει προκύψει με τον Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος δεσμεύεται για ακόμη ένα χρόνο με συμβόλαιο με τη Μϊλαν.

Ο Καμερουνέζος μέσος δεν υπολογίζεται από τους «ροσονέρι» και στην Ιταλία έγραφαν ότι εκτός από τους πρωταθλητές Ελλάδας, ενδιαφέρον υπάρχει και από την Μπεσίκτας.






ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου