ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Κάρολ: «Τελείωσα με Ολυμπιακό...»


Κάρολ: «Τελείωσα με Ολυμπιακό...»

02/06/2014
 
 Την ελπίδα να καταφέρει να αγωνιστεί σε κάποια αγγλική ομάδα εξέφρασε ο Ρόι Κάρολ, ο οποίος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον θέλουν να μην συνεχίζει στον Ολυμπιακό.

Κάρολ: «Τελείωσα με Ολυμπιακό...»
Πρωταγωνιστής στο πρόσφατο παιχνίδι της Βόρειας Ιρλανδίας με την Ουρουγουάη ήταν ο Ρόι Κάρολ.

Ο διεθνής γκολκίπερ, παρότι φέτος δεν έπαιξε ούτε σε ένα ματς με τον Ολυμπιακό, έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς έκανε διπλή απόκρουση και γλίτωσε την ομάδα του από ένα… σίγουρο γκολ.

Για αυτό τον λόγο οι εκπρόσωποι του Τύπου που παρακολούθησαν το ματς θέλησαν να μάθουν τι σκέφτεται ο έμπειρος πορτιέρο για το μέλλον του.

«Ελπίζω κάποιος να μου δώσει την ευκαιρία στην Αγγλία. Ενιωσα υπέροχα παίζοντας με την εθνική. Και αυτό διότι είχα να παίξω αρκετό καιρό. Δεν αγωνιζόμουν με την ομάδα μου. Τώρα όμως τελείωσα με τον Ολυμπιακό και ψάχνω νέα ομάδα. Θέλω να βρω ένα συμβόλαιο για ένα με δύο χρόνια. Ελειψα για κάποιο καιρό από την Αγγλία, όμως τώρα επιθυμώ να επιστρέψω. Εκτιμώ την κάθε μέρα που ζω και έζησα στο ποδόσφαιρο. Θέλω να συνεχίσω να διασκεδάζω την ποδοσφαιρική μου ζωή. Θέλω να το κάνω παίζοντας σε ματς», τόνισε ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου