ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Διαπραγματεύσεις ναι, συμφωνία όχι

Διαπραγματεύσεις ναι, συμφωνία όχι

03/06/2014
 
 Ο Ολυμπιακός υπογράμμισε πως με τον Παϊτιμ Κασάμι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και ακόμη δεν έχει συμφωνήσει… Επιβεβαίωση για την μεταγραφή του Μασάντο στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Διαπραγματεύσεις ναι, συμφωνία όχι!
Ο Ολυμπιακός με επίσημη ενημέρωσή του ξεκαθάρισε πως έχει η κατάσταση με τον Παϊτιμ Κασάμι.

Οι ερυθρόλευκοι επεσήμαναν ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τον Ελβετό διεθνή άσο, αλλά μέχρι εκεί.... Όπως υπογραμμίζουν δεν έχει επέλθει συμφωνία με την πλευρά του παίκτη, ούτε έχουν πέσει υπογραφές και -φυσικά, από την στιγμή που δεν έχουν γίνει όσα προαναφέρονται- και ο παίκτης δεν έχει περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο να υπάρξει συμφωνία του Ολυμπιακού και του διεθνούς Ελβετού άσου στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Επίσης, από την πλευρά των ερυθρολεύκων δεν υπάρχει ούτε επιβεβαίωση, ούτε και διάψευση στις πληροφορίες που θέλουν τον Παϊτιμ Κασάμι να βρίσκεται στη χώρα μας.

Επιβεβαίωση για Μασάντο
Ο Πάουολο Μασάντο δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι επιβεβαίωσαν ότι υπάρχει συμφωνία με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την παραχώρηση του πορτογάλου άσου, κάτι που είχε μεταδώσει ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 πριν από ημέρες.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου