ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Σενάριο για Λαφαγιέτ και Ολυμπιακό

Σενάριο για Λαφαγιέτ και Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα βολιδοσκοπεί τον Όλιβερ Λαφαγιέτ, ο οποίος αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Βαλένθια.
Το πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ ολοκληρώθηκε και ήδη άρχισαν τα σενάρια που συνδέουν τον Ολυμπιακό με διάφορους παίκτες. Σύμφωνα με το "sportando.net" οι Πειραιώτες φαίνεται πώς εξετάζουν την περίπτωση του 30χρονου (6/5/1984) Αμερικανού κόμπο-γκαρντ, Όλιβερ Λαφαγιέτ, ο οποίος τη φετινή σεζόν πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της δεύτερης της κανονικής περιόδου στην Ισπανία, Βαλένθια.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι "ερυθρόλευκοι" βλέπουν στο πρόσωπο του Λαφαγιέτ, τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Έισι Λο.

 Ο Όλιβερ Λαφαγιέτ τη φετινή σεζόν είχε 8 πόντους, 3 ριμπάουντ και 5 ασίστ ανά αναμέτρησης, ενώ σε τέσσερα ματς των πλέι οφ μετράει 11,3 πόντους και μαζεύει 2,3 ριμπάουντ.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πώς η σεζόν μόλις ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό, εκείνο που προέχει είναι το ραντεβού με τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος εν θερμώ σκέφτηκε ακόμα και να αποχωρήσει από τον σύλλογο, ενώ δεν έχει γίνει η συνάντηση με τον κόουτς Γιώργο Μπαρτζώκα για τον σχεδιασμό της ομάδας την επόμενη αγωνιστική περίοδο.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου