ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

«Ο Ολυμπιακός μέσα σε λίγους μήνες έχει φτιάξει κάτι πολύ δυνατό»

«Ο Ολυμπιακός μέσα σε λίγους μήνες έχει φτιάξει κάτι πολύ δυνατό»

  01/06/2014
 
 Για την δουλειά που γίνεται στο τμήμα Τάε Κβο Ντο του Ολυμπιακού μίλησε ο Μιχάλης Μουρούτσος, με αφορμή τις εξετάσεις που έδωσαν 25 αθλητές του τμήματος.

«Ο Ολυμπιακός μέσα σε λίγους μήνες έχει φτιάξει κάτι πολύ δυνατό»
Την δουλειά που γίνεται στο τμήμα Τάε Κβο Ντο του Ολυμπιακού εξύμνησε ο Μιχάλης Μουρούτσος σε δηλώσεις του με αφορμή τις εξετάσεις για ζώνη που δίνουν 25 αθλητές της σχολής.

Ο Ολυμπιονίκης και επικεφαλής του τμήματος αναφέρθηκε στην ανάδειξη αθλητών μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας της ακαδημίας και την συνεργασία που υπάρχει με τη διοίκηση του συλλόγου.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το επίπεδο των παιδιών. Είναι πολύ σημαντικό που αυτά τα παιδιά μέσα σε λίγους μήνες κάνουν βήματα και δίνουν εξετάσεις σε δασκάλους που βλέπουν για πρώτη φορά. Στον Ολυμπιακό τα παιδιά δίνουν εξετάσεις κάθε ημέρα αλλά είναι πολύ καλό γι’ αυτά ν’ ακούν ένα μπράβο από έναν άνθρωπο που δεν έχουν δει ξανά.

Η διαδικασία των εξετάσεων είναι ωφέλιμη και για τα παιδιά και για τους γονείς. Στις εξετάσεις βλέπουμε ποιος είναι αθλητής αγώνα και ποιος αθλητής προπόνησης. Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτά τα παιδιά. Ο Ολυμπιακός μέσα σε λίγους μήνες έχει φτιάξει κάτι πολύ δυνατό στο Ταε κβο ντο και δείχνει πως έχει πρωτοποριακές ιδέες οι οποίες βοηθούν πολύ το τμήμα και το κάνουν να είναι ξεχωριστό. Η συνεργασία της διοίκησης, της διευθύντριας και των ανθρώπων που απαρτίζουν το τμήμα είναι άψογη
».

Πέρα απ’ τις εξετάσεις που έδωσαν το Σάββατο -με κριτή τον παλιό πρωταθλητή, Θανάση Μπαλίλη, ο οποίος είχε οριστεί απ’ την ομοσπονδία- οι αθλητές της σχολής Τάε Κβο Ντο του Ολυμπιακού θα συμμετάσχουν την Κυριακή σε αγώνα στο Κλειστό της Πάλης, στο Περιστέρι.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου