ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Το ταξίδι εξπρές του Μίτσελ

Το ταξίδι εξπρές του Μίτσελ

Ο Μίτσελ πραγματοποίησε ταξίδι αστραπή στην Ελλάδα, ενημερώθηκε για τα μεταγραφικά ζητήματα, κατέθεσε τις προτάσεις του, πήγε στη δεξίωση στα "Ποσειδώνια" μαζί με τη σύζυγό του και επέστρεψε σήμερα στην Ισπανία, για να συνεχίσει της διακοπές του.
Η συνάντηση που έγινε αφορούσε τις υποθέσεις Κασάμι, Φινμπόγκασον και την απόκτηση δυο ακραίων επιθετικών, με το όνομα του Όσκαρ Τρέχο να ξαναπέφτει στο τραπέζι. Ο Αργεντινός είναι ο διακαής πόθος του Μίτσελ από τότε που έπαιζε στη Χιχόν, ενώ τον Ιανουάριο είχε συμφωνήσει να έρθει στον Πειραιά, αλλά την τελευταία ημέρα τραυματίσθηκε ο άλλος επιθετικός της Τουλούζ και αναγκαστικά παρέμεινε στην ομάδα.


Στη μεταγραφική σύσκεψη,  παρουσία των  Καραμπέ, Ισά , που ήταν κι αυτοί  μαζί με τον Μοδέστο(αναμένεται να αναλάβει πόστο στον Ολυμπιακό) στα "Ποσειδώνια" , επαναβεβαιώθηκε η πρόθεση παραμονής των Μαρκάνο, Εντιγκά, που έπαιζαν ως δανεικοί. Η υπόθεση του Κογκολέζου φαντάζει πιο δύσκολη, αλλά η επιθυμία του να παραμείνει στην Ελλάδα θα λύσει το γόρδιο δεσμό της Μονακό. Απλά χρειάζεται χρόνος και υπομονή για να  ρίξουν οι Γάλλοι τις απαιτήσεις τους.


Το ίδιο ισχύει και με τον Φιμπόγκανσον, που τα βρήκε με τον Ολυμπιακό και γίνεται πλέον προσπάθεια να πέσει το χρηματικό ποσόν που θέλει η Χέρενφεν για να τον παραχωρήσει, με δεδομένο ότι ο Ισλανδός μπορεί να υπογράψει όπου θέλει τον Ιανουάριο.

Το θέμα Κασάμι πάντως έχει λήξει, αφού ο παίκτης συμφώνησε για τρία χρόνια, επέστρεψε στην Αγγλία για να ρυθμίσει κάποιες εκκρεμότητες και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του. Δημοσιεύματα που θέλουν γερμανικές ομάδες να ενδιαφέρονται για τον Ελβετό, δεν απασχολούν τον Ολυμπιακό, που θεωρεί ότι δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία για την μετακίνηση του στον Πειραιά.

Όσον αφορά την παραμονή του Κάμπελ, υπάρχει η πρόθεση της Άρσεναλ να συζητήσουν την πώληση του, ή το νέο δανεισμό του μετά το Μουντιάλ,  για ευνόητους λόγους , με τον Ολυμπιακό να ευελπιστεί ότι ο Κοσταρικανός θα παίξει ακόμη ένα χρόνο στον Πειραιά,  ψάχνοντας βέβαια ταυτόχρονα για τον αντικαταστάτη του, για καλό και για κακό.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου