ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Γι' αυτό "κόπηκε" ο Σχινάς

Γι' αυτό "κόπηκε" ο Σχινάς

Ο Γιαννακόπουλος κάνει ό,τι θέλει στην ΚΕΔ. Επιτέθηκε στον Σχινά γιατί δεν του άρεσε η διαιτησία του και ως δια μαγείας δεν βρέθηκε καν στην υποψήφια πεντάδα των ρέφερι για το πέμπτο ματς.
Ο διαιτητής Τόμι Σχινάς είναι γνωστό πως είναι Παναθηναϊκός, αλλά ανήκει στην κατηγορία των ρέφερι που έχει πάει κόντρα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Βλέπετε, όταν θέλει να κάνει την δουλειά του και να παίξει "50-50" αυτό δεν αρέσει σε κάποιους. Αυτόματα, λοιπόν, μπαίνει στην "μαύρη" λίστα, ενώ όπως βλέπετε και στην φωτογραφία προπηλακίστηκε κιόλας επειδή ο Ολυμπιακός έκανε το "break" στον τρίτο τελικό στο ΟΑΚΑ.

"… Θέλω να πω στους τρεις διαιτητές ότι θα το βρουν μπροστά τους αυτό που έκαναν σήμερα …", δεν είχε πει μετά τον τρίτο τελικό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος;


Σε πρώτη φάση κανείς από τους συγκεκριμένους ρέφερι δεν μπήκε στην προεπιλογή των υποψήφιων διαιτητών για τον πέμπτο τελικό, στην οποία βρέθηκαν οι Αναστόπουλος, Γκόντας, Τανατζής, Φούφης και Χριστοδούλου. Ειδικά οι τρεις πρώτοι ρέφερι ανήκουν στην... DREAM-TEAM των "γκρι".

Η ΚΕΔ, λοιπόν, "καθάρισε" τον Τόμι Σχινά, ο οποίος αναμένεται να έχει... δυσοίωνο μέλλον στην ελληνική διαιτησία, γιατί αποφάσισε να τους πάει κόντρα, επειδή τσακώθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με αποκλεισμό από τα γήπεδα (για τρεις μήνες) εξαιτίας της απαράδεκτης συμπεριφορά του, καθώς απείλησε δημόσια τους ρέφερι με τις απρεπείς δηλώσεις του.

Αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Και στην ΚΕΔ των Ζαβλανού, Κορομηλά και Συμεωνίδη ξέρουν να ακούν ό,τι τους λένε...


 

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου