ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

«54080». Στέλνουμε μήνυμα και δίνουμε μήνυμα (VIDEO)



«54080». Στέλνουμε μήνυμα και δίνουμε μήνυμα
17/2/2011
Τον τρόπο σωτηρίας του Ερασιτέχνη παρουσίασε ο αντιπρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π Νίκος Καραχάλιος, σε εκδήλωση που παρουσιάστηκε στην αίθουσα «Αχιλλέας Γραμματικόπουλος» του Σταδίου Καραϊσκάκη. Ο δεύτερος τη τάξει ισχυρός άνδρας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, αποκάλυψε τον «μαγικό» αριθμό 54080 στο κοινό, αριθμός στον οποίο κάθε φίλος του Ολυμπιακού μπορεί να στείλει ένα SMS για την βοήθεια – σωτηρία του Ερασιτέχνη, καθώς επίσης και την ιστοσελίδα www.redpeople.gr , στην οποία κάθε φίλος του Ολυμπιακού θα μπορεί να βρει πληροφορίες για το πώς θα μπορεί να βοηθήσει ενεργά.
 

 Εκτός από την καμπάνια για τα «ερυθρόλευκα» SMS, ο κύριος Καραχάλιος αποκάλυψε πως θα υπάρχουν και εναλλακτικοί τρόποι για τους φίλους της ομάδας να βοηθήσουν τον αγαπημένο τους σύλλογο, όπως μέσω υπηρεσιών internet, τηλεφωνικών υπηρεσιών κ.α, με σκοπό να δημιουργηθεί η «κοινότητα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού».


ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣΕπίσης, ο κύριος Καραχάλιος επανέλαβε πως θα υπάρξει φιλικός αγώνας μεταξύ all stars του Ολυμπιακού κόντρα στην ομάδα του Ερυθρού Αστέρα, όπως και άλλες εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου