ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Πλάνο… τίτλου

Πλάνο… τίτλου

17/02/2011

Πλάνο… τίτλου
Σχήμα με μοναδική αλλαγή τον Βασίλη Τοροσίδη αντί του Γιάννη Μανιάτη ετοιμάζει για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ερνέστο Βαλβέρδε με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που συνεπάγεται… πρωτάθλημα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στους παίκτες που θα στελεχώσουν την ενδεκάδα στον αγώνα του Σαββάτου και προτίθεται να διατηρήσει τους Μιραλάς και Τζεμπούρ στο ίδιο σχήμα.

Έτσι το σχήμα αναμένεται να είναι Πάρντο, Μπράβο, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Φουστέρ, Μιραλάς και Τζεμπούρ.

Ο Βάσκος τεχνικός επιμένει πολύ στην τακτική στις τελευταίες προπονήσεις. Ειδικότερα στο πώς θα καλύπτονται οι χώροι όταν χάνεται η μπάλα στην επίθεση, καθώς Λέτο και Σισέ είναι πολύ γρήγοροι και επικίνδυνοι στον κενό χώρο, με έμφαση στις αλληλοκαλύψεις, ώστε να μη βρεθεί εκτεθειμένη η άμυνα. Επίσης έμφαση δίνεται στο πρέσινγκ και την κατοχή της μπάλας. Ο Βαλβέρδε μαζί με τους συνεργάτες του έχει μελετήσει περισσότερο τους πρόσφατους αγώνες του Παναθηναϊκού με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

* Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να περάσει από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη και να μιλήσει στους παίκτες του Ολυμπιακού στην προπόνηση της Παρασκευής ή του Σαββάτου.

Μνηστήρας για Ιμπαγάσα

Για την απόκτηση του Αριέλ Ιμπαγάσα ενδιαφέρεται η Ράσινγκ Κλουμπ σύμφωνα με τον Τύπο της Αργεντινής. Η FIFA έκανε δεκτό το αίτημα του συλλόγου να πάρει διορία μίας επιπλέον εβδομάδας για να αποκτήσει έναν παίκτη που θα αντικαταστήσει τον σοβαρά τραυματία Τζιοβάνι Μορένο και ο 34χρονος άσος του Ολυμπιακού είναι ανάμεσα στους υποψηφίους. Σημειώνεται πως το συμβόλαιο του «Κάνιο» με τους πρωτοπόρους της Σούπερ Λίγκας έχει ανανεωθεί αυτόματα για την επόμενη σεζόν από τη στιγμή που συμπλήρωσε 20 συμμετοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου