ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Γκλέτσος: "Να βάλουν όσα μπορούν"

Γκλέτσος: "Να βάλουν όσα μπορούν"

Ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, δηλώνει φανατικός φίλαθλος του Ολυμπιακού και ζητάει από τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε να μη σταματήσουν να βάζουν γκολ στον Παναθηναϊκό.Ο διάσημος ηθοποιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "ΦΩΣ", τόνισε πως θέλει να δει τον Ολυμπιακό νικητή στο "αιώνιο" ντέρμπι και να βάλει όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ.

 Ο "ήρωας των διοδίων" αποθέωσε τον Τάσο Μητρόπουλο και τον Νίκο Σαργκάνη, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, τα σημαντικότερα αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Απόστολου Γκλέτσου:


Πώς έγινες Ολυμπιακός;

"Το πρώτο πράγμα που άκουσα στη ζωή μου ήταν η λέξη Ολυμπιακός. Από όταν γεννήθηκα".

Γιατί;

"Ήταν ο πατέρας μου πολύ Ολυμπιακός, δεν θα μπορούσα να αγαπήσω άλλη ομάδα. Πηγαίναμε παντού γιατί ήταν στρατιωτικός, γυρνούσαμε όλη την Ελλάδα".

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός παίζουν τώρα. Τι βλέπεις;

"Δεν υπάρχει περίπτωση, Ολυμπιακός. Εκτός αν στραβώσει κάτι με καμία διαιτησία, με κανένα παραμύθι πέναλτι".

Τον συμφέρει τον Ολυμπιακό και η ισοπαλία, επειδή είναι εφτά βαθμούς μπροστά. Λένε όμως ότι αν πηγαίνεις για την ισοπαλία, πολλές φορές χάνεις. Εσύ τι άποψη έχεις;

"Ο Ολυμπιακός είναι από τη φύση του επιθετικός, τι ισοπαλία; Όχι νίκη απλώς. Όσα μπορούν πρέπει να βάλουν. Όσα γκολ μπορούν. Είναι μονόδρομος η νίκη. Αυτά ποιος τα λέει ότι πρέπει να πάμε για την ισοπαλία;".

Τεχνικοί, ειδικοί...

"Οι τεχνικοί και οι ειδικοί να σοβαρευτούν. Πρέπει να μπουν μέσα στο γήπεδο με ψυχή, διότι Ολυμπιακός χωρίς ψυχή δεν γίνεται και να βάλουν όσα γκολ μπορούν. Να χαρεί η ψυχή μας. Να γελάσει το χειλάκι μας. Θέλουμε ηθικό, θέλουμε χαρά, θέλουμε να δούμε πολλά γκολ. Να αφήσουν τα συστήματα για άλλα ματς, εδώ μιλάμε για Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκης». Πρέπει να κουνηθεί το «Καραϊσκάκης» πάνω-κάτω".

Από τον Ολυμπιακό ποιος παίκτης είναι ο αγαπημένος σου;

"Τώρα;".

Στην ιστορία.

"Ένας είναι ο παίκτης ο αγαπημένος μου στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο Τάσος Μητρόπουλος. Υπήρξαν βέβαια και άλλοι, μην τους αδικώ, γούσταρα πολύ τον Γαλάκο σαν παίκτη, γούσταρα πολύ τον Αναστόπουλο και ο Τζόρτζεβιτς βέβαια, ο καράφλας, ήταν θεός".

Από τερματοφύλακες; Νικοπολίδης;

"Όχι. Για μένα η κλάση τερματοφύλακα ήταν μία: Σαργκάνης".

Ολυμπιακός είναι μόνο το ποδόσφαιρο; Στον Ερασιτέχνη υπάρχει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα, οι αθλητές είναι απλήρωτοι, δίνει δανεικά ο ένας στον άλλον, υπάρχει μεγάλη στεναχώρια.

"Ολυμπιακός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Ολυμπιακός είναι και το μπάσκετ, είναι και το βόλεϊ, είναι και το πόλο, είναι και ο στίβος, είναι και τα κουπιά, είναι και τα πανιά. Ολυμπιακός είναι ο σύλλογος που τα έχει όλα. Είναι λυπηρό αυτό που γίνεται. Το ποδόσφαιρο το αγαπάμε, μας αρέσει, εντάξει, αλλά πρέπει να στηρίζουμε όλες τις προσπάθειες των αθλητών. Λυπάμαι πάρα πολύ που οι αθλητές στον Ερασιτέχνη είναι απλήρωτοι, όπως μου λέτε.

Η Πολιτεία πρέπει να βοηθήσει με θεσμικό τρόπο. Και πρέπει να βρει ένα νομικό πλαίσιο ώστε να μην μπαίνει η όποια διοίκηση στα σωματεία, να φορτώνει με χρέη τους συλλόγους, να κάνουν ό,τι θέλουν οι παράγοντες, να κάνουν το κομμάτι τους και μετά να φεύγουν όποτε γουστάρουν και να αφήνουν συντρίμμια. Πρέπει να τους ζητούνται ευθύνες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου