ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Καταγγέλλει προβοκάτσια!

Καταγγέλλει προβοκάτσια! 

18/02/2011

Καταγγέλλει προβοκάτσια!
Εξοργισμένοι είναι οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού, λίγες ημέρες πριν από τη σέντρα του μεγάλου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αφορμή για αυτό στάθηκε ένα δημοσίευμα ιστοσελίδας, το οποίο κάνει λόγο για μεγάλο αριθμό κροτίδων που, όπως αναφέρει, είναι φυλαγμένες στις κερκίδες του Καραϊσκάκη. Οι «ερυθρόλευκοι» χαρακτηρίζουν το δημοσίευμα προβοκατόρικο και καταγγέλλουν τους "εμπνευστές" του για προσπάθεια δημιουργίας αρνητικού κλίματος, ενόψει του αυριανού αγώνα.

Στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι είναι ξεκάθαρη η διαδικασία που ακολουθείται πριν από κάθε παιχνίδι. Αυτή, βάσει κανονισμών, ορίζει την έρευνα από την Αστυνομία σε όλους τους χώρους του γηπέδου, το οποίο στη συνέχεια θα τεθεί στη διάθεση της ομάδας για να διεξαχθεί εκεί το παιχνίδι.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, στη συνάντηση που είχε με τους οργανωμένους -πριν λίγες ημέρες-, τους είχε ζητήσει να μην γίνουν έκτροπα και να μην παρεκτραπούν.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι προθέσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός προπονητής έχει εκφράσει, τόσο στους παίκτες όσο και στους οπαδούς, ότι δεν θέλει να υπάρξουν διακοπές στο παιχνίδι, έτσι ώστε να μην επηρεαστεί η ροή του αγώνα και ως αποτέλεσμα η εμφάνιση του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου