ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

SUPER LEAGUE-23η ΑΓΩΝΙΣΙΚΗ

 SUPER LEAGUE-23η ΑΓΩΝΙΣΙΚΗ


«Φωτιές» ετοιμάζεται να πετάξει η Superleague!

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ζεματίζει την ατμόσφαιρα και… τυλίγει στις φλόγες ολόκληρη την 23η αγωνιστική!

Αφού, λοιπόν, οι «αιώνιοι» σβήσουν τη δίψα μας για μπάλα, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει -με τον Πανιώνιο- να μην ανάψει κι άλλο τα… μπατζάκια της!

Κι αφού ο Άρης επιδιώξει να μείνει «καυτός» στο Περιστέρι (ενόψει Μάντσεστερ), η Λάρισα θα ψάξει αποδείξεις -στα Πηγάδια- πως δεν είναι «καμένο χαρτί»!

Σάββατο, 19/2

Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα (17:15, NovaSports 2)

Δεν έχει περιθώρια, στενέψανε τα όρια! Με μία νίκη στα 14 τελευταία ματς (!) και ίδια επίδοση μέσα στο «σπίτι» του, εκείνο απειλεί (αν δεν υποκύψει ούτε η Κέρκυρα) να πλακώσει τον Αστέρα. Τα πάντα για την… κατεδάφιση -με την οποία θα «θαφτεί» ένας βασικός αντίπαλος τους για την επιβίωση- θα δώσουν οι «Φαίακες».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Αστέρα Τρίπολης


Καβάλα-Πανσερραϊκός (19:30, NovaSports 2)

Αχ Ευρώπη! Η φαντασίωση των play-off και των… Europa League ζάλισε την Καβάλα και βοήθησε τον Εργοτέλη να την τσιμπήσει στην πέμπτη θέση! Εκεί όπου θα πρέπει να… προσπαθήσει, πάντως, για να ΜΗΝ μείνει και μετά το Σάββατο -δεδομένης τόσο της δύναμής της στο «Ανθή Καραγιάννη», όσο και της (γενικότερης) αδυναμίας του απογοητευμένου Πανσερραϊκού.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσινιάρης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Γρεβενής (Χαλκιδικής)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ανθή Καραγιάννη»


Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (19:30, ΝΕΤ)

Και τώρα οι δυο τους! Αφού «καθάρισαν» όποιον βρέθηκε στο δρόμο τους, οι «αιώνιοι» ξεκαθαρίζουν μια και καλή τους λογαριασμούς τους στο «Καραϊσκάκη». Με λάφυρο το τρίποντο που -είτε θα στείλει από τώρα την κούπα στον Πειραιά, είτε θα επιτρέψει πράσινα… «ρε, λες»- το ελληνικό «clasico» καθιστά ασήμαντη οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα το απόγευμα του Σαββάτου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Τρύφωνας (Κέρκυρας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Καραϊσκάκη»


Κυριακή, 20/2

Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής (15:00, NovaSports 2)

Νεοφώτιστος σου λέει μετά… Η ομαδάρα του Τσιώλη παρουσιάστηκε ως… τέτοια και στο θεσσαλικό ντέρμπι και επιβεβαίωσε πως ο (αρχικός) στόχος της παραμονής παραείναι μικρός για εκείνη. Απέναντι στον Ηρακλή -που δεν δίστασε να παραδεχθεί με τον Αστέρα πως εκείνο είναι που θέλει πρώτα να εξασφαλίσει- άντε να του απαγορεύσεις να κοιτάξει και ψηλότερα…

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Μπιτσίδης (Θράκης)

ΓΗΠΕΔΟ: Πανθεσσαλικό


Ατρόμητος-Άρης (17:15, NovaSports 2)

Πού μυαλό για… Superleague! Με το σώμα κουρασμένο από την μάχη με τη Σίτι και το πνεύμα ήδη στη ρεβάνς του Μάντσεστερ, ο Άρης κατεβαίνει στην Αθήνα. Εκεί όπου την κατάσταση… πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Ατρόμητος, αν δεν θέλει να χωθεί ακόμα περισσότερο στα μπλεξίματα -που πάνε να τον (ξανα)βάλουν οι δύο σερί ήττες μακριά από το Περιστέρι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Γούκος (Ηπείρου)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου


ΑΕΚ-Πανιώνιος (19:30, NovaSports 1)

Κοίτα τι έκανες… Οι τρεις συνεχόμενες ήττες -και περισσότερο οι τραγικές εμφανίσεις που τις συνόδευσαν- δημιούργησαν συζητήσεις ακόμα και για το αν η ΑΕΚ θα μπει στα play-off! Μπροστά στα καρεκλάκια του ΟΑΚΑ (λόγω της τιμωρίας) και με αντίπαλο που ζορίζεται -αλλά προέρχεται από… γλέντι με «δικέφαλο» (1-0 τον ΠΑΟΚ), η «Ένωση» θα ψάξει την πρώτη εντός έδρας νίκη της μέσα στο 2011 (!)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφων (Δράμας), Τουμπάκαρης (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ:


SKODA Ξάνθη-Λάρισα (19:30, ΝΕΤ)

Η ωραία κι η… μοιραία! Μετά από ένα Σ/Κ όπου η μεν «ξεμπούκωσε» (3-0 τον Ατρόμητο) και η δε «ξεφούσκωσε» (η ήττα από τον Βόλο διέγραψε την αισιοδοξία των τεσσάρων μαζεμένων πόντων), Ξάνθη και Λάρισα σμίγουν στα Πηγάδια. Αν βγουν κι απ’ αυτά «βρεμένοι» οι Θεσσαλοί, τίποτα (ούτε καν μια… βροχή) δεν τους σώζει!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημόπουλος (Μακεδονίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ:


ΠΑΟΚ-Εργοτέλης (δεν έχει οριστεί ακόμα)


Η επόμενη αγωνιστική (24η)

Σάββατο, 26/2

Ηρακλής-SKODA Ξάνθη (17:15)
Κέρκυρα-Ολυμπιακός Βόλου (17:15)
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος (19:30)

Κυριακή, 27/2

Λάρισα-Άρης (15:00)
Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης (15:00)
Εργοτέλης-ΑΕΚ (17:15)
ΠΑΟΚ-Καβάλα (17:15)
Πανιώνιος-Ολυμπιακός (19:30)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου