ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

"Για την εξυγίανση και τη βιωσιμότητα" ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 15.00 ΜΜ

"Για την εξυγίανση και τη βιωσιμότητα"



Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την πραγματοποίηση εκδήλωσης την Πέμπτη στο Καραϊσκάκη με τη συμμετοχή όλου του λαού του Θρύλου για την εξυγίανση και τη βιωσιμότητα των τμημάτων του συλλόγου:

"Ξεκινάμε σημερα Πέμπτη 17/2, τη μεγάλη προσπάθεια για την εξυγίανση και τη βιωσιμότητα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας και προσκαλούμε όλους τους φιλάθλους μας να ζήσουν τη χαρά και αυτού του αγώνα, και αυτής της νίκης.

Ξεκινάμε όλοι όσοι ανήκουμε στην Ολυμπιακή οικογένεια, φίλαθλοι, αθλητές, διοικήσεις με ένα οργανωμένο σχέδιο να δώσουμε απαντήσεις στην οικονομική κρίση που πλήττει, όπως τους πάντες και τον Σύνδεσμό μας.

Ξεκινάμε γιατί ο παγκόσμιος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που πρωταγωνιστεί σε πολλά αθλήματα με ολυμπιακές, παγκόσμιες, ευρωπαϊκές, εγχώριες μεγάλες διακρίσεις και με εκατομμύρια φιλάθλους είναι πιο δυνατός από την κρίση.

Ξεκινάμε για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ του παρόντος και του μέλλοντος. Για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ του 2020. Για να παραμείνει και να είναι πάντα και παντού πρώτος και πρωταθλητής, γιατί και ο κόσμος του είναι πάντα πρωταθλητής.

Ξεκινάμε από το Στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" και την αίθουσα "Αχιλλέας Γραμματικόπουλος" στις 15:00 και πρέπει να είμαστε όλοι εκεί, να δώσουμε με την παρουσία μας δυναμική, ελπίδα και προοπτική. Όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία του ΘΡΥΛΟΥ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου