ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Μαρινάκης: "Το πριμ στον κόσμο!"

Μαρινάκης: "Το πριμ στον κόσμο!"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ντόπαρε ψυχολογικά τους παίκτες στην τελευταία προπόνηση πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. "Δεν θα σας πω τίποτα για πριμ. Θέλω μόνο να δώσετε εσείς το πριμ στον κόσμο μας με την απόδοσή σας. Και μετά θα τα πούμε!".
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρέθηκε κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μία ημέρα πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δίνοντας το "παρών" στην προπόνηση της Παρασκευής (18/2, 19:00).
 
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφτασε στις προπονητικές εγκαταστάσεις λίγο μετά τις 18:30, μαζί με τον στενό συνεργάτη του, Σωκράτη Κομινάκη, προκειμένου να συμπαρασταθεί με τον δικό του τρόπο στην ομάδα ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αρχικά, είχαν συνάντηση λίγων λεπτών με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και στη συνέχεια ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου μίλησε στους ποδοσφαιριστές.

Ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής ΠΑΕ ζήτησε από τους παίκτες τη νίκη κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο, καθώς όπως είπε "θέλω δέκα φορές περισσότερο να αφιερώσετε τη νίκη στον κόσμο, σε σχέση με τη νίκη που μου αφιερώσατε επί του Άρη".


Επισήμανε στους ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε πως αν αγωνιστούν όπως πρέπει δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα: ούτε τη διαιτησία. "Κλείστε στόματα", υπογράμμισε σχετικά.

Παράλληλα, τους προέτρεψε να γράψουν ιστορία, κερδίζοντας και τα δεκαπέντε παιχνίδια στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". "Στο χέρι σας είναι!", τόνισε χαρακτηριστικά.

Απολαύστε τις εκπληκτικές ατάκες του Βαγγέλη Μαρινάκη στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού:

"Βλέπω στα πρόσωπά σας καλύτερη διάθεση από την περασμένη εβδομάδα. Χαρήκαμε όλοι τη νίκη επί του Άρη. Αποδείξατε ότι μπορούμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα σε καυτή έδρα και με κακή διαιτησία".

"Αύριο δεν έχουμε άγχος. Άγχος έχουν οι άλλοι. Παίξτε δυνατά να τελειώσουμε. Να κλείσετε πολλά στόματα που μιλούν αδικαιολόγητα".

"Εσείς μου αφιερώσατε τη νίκη επί του Άρη. Τώρα θέλω δέκα φορές περισσότερο να αφιερώσετε τη νίκη στον κόσμο".

"Δεν πρέπει να παρασυρθείτε από οποιαδήποτε πρόκληση των αντιπάλων. Ξέρετε τη δουλειά σας, είστε επαγγελματίες και να γνωρίζετε ότι στο καυτό Καραϊσκάκη και με την μπάλα που παίζετε, ούτε οι διαιτητές μπορούν να μας σταματήσουν".

"Μέχρι σήμερα έχετε κερδίσει όλα τα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη. Αύριο έχουμε το πιο σημαντικό. Κερδίστε το για να γράψετε ιστορία με 15 νίκες σε δεκαπέντε παιχνίδια. Βλέπω πολλούς ηγέτες εδώ, στο χέρι σας είναι να γράψετε ιστορία".

"Δεν θα σας πω τίποτα για πριμ σήμερα. Θέλω μόνο να δώσετε αύριο, εσείς το πριμ στον κόσμο μας με την απόδοσή σας. Και μετά θα τα πούμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου