ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Champions League: Roma – Shakhtar Donetsk 2-3-Arsenal – Barcelona 2-1 (video)

Champions League: Roma – Shakhtar Donetsk 2-3 (video)


roma shakhtar 2 3 videoΠροβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League απέκτησε η Shakhtar Donetsk που επιβλήθηκε 2-3 της Roma στο Olimpico για την φάση των «16».
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 28΄ με τον Perotta, όμως πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Jadosn έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Μάλιστα, Οι Ουκρανοί σημείωσαν ακόμα δύο τέρματα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, στο 36΄ με τον Douglas Costa και το 41΄ με τον Luiz Adriano.
Οι Ρωμαίοι ξαναμπήκαν στο ματς με το γκολ του Menez στο 61΄ και στη συνέχεια προσπάθησαν με κάθε τρόπο να ισοφαρίσουν, αλλά η άμυνα των φιλοξενούμενων κράτησε τη νίκη.

Σκόρερ: 28΄ Perotta, 61΄ Menez / 29΄ Jadson, 36΄ Douglas Costa, 41΄ Luiz Adriano
Συνθέσεις
Roma: Doni, Cassetti, Burdisso, Mexes, Riise (46΄ Castellini), De Rossi, Taddei, Perrota, Menez, Totti, Vucinic (68΄ Boriello)
Shakhtar: Pyatov, Srna, Chyrgynskiy, Rakitskiy, Rat, Hubschman, Mkhitaryan (78΄ Vitsenets) Jadson (85΄ Texeira), Willian, D. Costa (66΄ Eduardo), L. Adriano
Τα γκολ από το Roma – Shalkhtar 2-3 (video)


Champions League: Arsenal – Barcelona 2-1 (video)

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ η Arsenal πήρε τη νίκη απέναντι στη Barcelona με 2-1 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16» στο Champions League και διατήρησε τις ελπίδες της για πρόκριση στα προημιτελικά.

Πολύ όμορφο παιχνίδι στο Emirates, με τις φάσεις να εναλλάσσονται μπροστά στις δύο εστίες αποζημιώνοντας τον κόσμο που γέμισε το Emirates. Οι Blaugrana προηγήθηκαν στο 26΄ με το Villa και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν καθώς γνώριζαν ότι το 0-1 ήταν καταδικαστικό ενόψει της ρεβάνς στο Camp Nou. O Wenger ρίσκαρε πολύ στο τελευταίο τέταρτο, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τους Arshavin και Bendtner, αντί των Song και Walcott. Ο Αλσατός δικαιώθηκε απόλυτα, καθώς ο Van Persie στο 78΄ και ο Ρώσος στο 83΄ έκαναν την ολική ανατροπή και έδωσαν τη νίκη στην ομάδα τους.
Αποδόσεις William Hill: ΠΑΟΚ – CSKA Moscow: 3,60 – 3,25 – 2,10

Σκόρερ: 78΄ Van Persie, 83΄ Arshavin / 26΄ Villa
Συνθέσεις
Arsenal: Szczesny, Eboue, Koscielny, Djourou, Clichy, Song (68΄ Arshavin), Wilshere, Fabregas, Walcott (77΄ Bendtner), Nasri, Van Persie
Barcelona: Valdes, Alves, Abidal, Pique, Maxwell, Busquets, Iniesta, Xavi, Messi, Pedro, Villa (68΄ Keita)

Τα γκολ από το Arsenal – Barcelona 2-1 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου