ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση οπαδών «αιωνίων» στη ΓΓΑ!

Συνάντηση οπαδών «αιωνίων» στη ΓΓΑ!

Από Gazzetta Team | Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011 
Συνάντηση οπαδών «αιωνίων» στη ΓΓΑ!
Λίγο πριν το ντέρμπι Ολυμπιακού – ΠΑΟ, εκπρόσωποι των οπαδών των δύο ομάδων κάθισαν στο ίδιο τραπέζι συνάντηση στη ΓΓΑ. Τι είπε ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού για το ντέρμπι. Συνεχίζεται στους δρόμους η κόντρα Παναθηναϊκών - ΑΕΚτζήδων. Τι ζήτησε η πολιτεία, τι είπε η ΟΣΥΦΕ.
Στη συνάντηση, όπως αποκαλύπτει το www.soccerplus.gr ήταν εκπρόσωποι φιλάθλων του Παναθηναϊκού (ΠΑΛΕΦΙΠ, Ενιαίος Φορέας Θ.13), του Ολυμπιακού (Θύρα 7), της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας, της Παναχαϊκής και άλλων ομάδων.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Π. Μπιτσαξής ζήτησε να σταματήσει η χρήση καπνογόνων, κροτίδων και βεγγαλικών στα γήπεδα διότι έχουν μεγάλη επικινδυνότητα, χρησιμοποιούνται ως όπλα και προκαλούν τραυματισμούς.
Όσον αφορά το ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού είπε προς τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού ότι δεν θα συμβεί τίποτα και όλα θα κυλήσουν ομαλά.
Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση εκπροσώπου που είπε ότι η βία δεν είναι στα γήπεδα αλλά στους δρόμους και αποκάλυψε ότι σε αγώνα της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού στο Μαρκόπουλο υπήρχαν πληροφορίες για καρτέρι από οπαδούς της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να ληφθούν μέτρα και να μην πάει κανείς στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου