ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Στις 2 Μαρτίου με ΠΑΟ

Στις 2 Μαρτίου με ΠΑΟ

Στο κλειστό του Ρέντη στις 2 Μαρτίου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ σε νοκ - άουτ ημιτελικό για τον θεσμό του Κυπέλλου. Σύνθημα νίκης από τον Γιάννη Καλμαζίδη.
Μετά από κλήρωση που έγινε σήμερα (18/2) στα γραφεία της Ε.Ο.Π.Ε, οι ερυθρόλευκοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Παναθηναϊκό με έπαθλο το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.
Η αναμέτρηση θα έχει την μορφή του μονού νοκ άουτ ημιτελικού, και ο νικητής θα παίξει στον τελικό της διοργάνωσης με αντίπαλο τον νικητή που θα προκύψει από το ζευγάρι του δεύτερου ημιτελικού μεταξύ ΠΑΟΚ και Ηρακλή.


Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Γιάννης Καλμαζίδης, μίλησε για την ιδιαιτερότητα του ημιτελικού με τους πράσινους στο www.olympiacos.org.

"Η διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας είναι από μόνη της δύσκολη πόσω μάλλον όταν πρέπει να ξεπεράσεις το εμπόδιο του Παναθηναϊκού. Είμαστε άλλωστε, το ζευγάρι των δύο τελευταίων τελικών του θεσμού. Αγωνιστικά είναι νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για τον ημιτελικό.

Αφενός μεσολαβούν σημαντικοί αγώνες για την Α1 και αφετέρου το αποτέλεσμα ενός ντέρμπι εξαρτάται από πολλές λεπτομέρειες όπως π.χ. σε ποια αγωνιστική κατάσταση θα βρίσκονται οι ομάδες τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και από πιθανές απουσίες παικτών.

Στο μυαλό μας φυσικά πρέπει να έχουμε μόνο τη νίκη-πρόκριση", τόνισε ο τεχνικός των Πειραιωτών, δίνοντας το σύνθημα της νίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου