ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

"Θα τα βγάλουμε έξω να τα μετρήσουμε"!

"Θα τα βγάλουμε έξω να τα μετρήσουμε"!

Για "αύξηση 15 εκ. ευρώ που δεν αρκεί και άλλες σημαντικές ενέργειες" μίλησε ο Γόντικας μετά το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού. "Θα δούμε πόσα θα έχουμε στις 6 Μαϊου", είπε ο Πολέμης.
"Θα τα βγάλουμε έξω να τα μετρήσουμε"!
Ο Δημήτρης Γόντικας κατά την έξοδό του από το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε πως αποφασίσθηκε αύξηση 15 εκατομμυρίων
«Αποφασίστηκε αύξηση 15 εκατ. ευρώ, η οποία θα πρέπει να καλυφθεί μέχρι τις 6 Μαΐου. Είναι σοβαρό το πρόβλημα, θα τοποθετηθούμε στο μέλλον. Μέχρι τις αρχές Μαΐου θα πρέπει να βρεθούν τα χρήματα.
Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων οικονομικά θέματα. Θα χρειαστούν κι άλλες σημαντικότατες ενέργειες. Θα έχουμε πολύ σοβαρές ενδείξεις γύρω στα μέσα Μαΐου», ανέφερε ο Γόντικας, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει περισσότερες δηλώσεις.

Εμείς θυμίζουμε πως εξίσου απογοητευμένος είχε αποχωρήσει λίγο νωρίτερα από το ΔΣ και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος είχε κάνει λόγω για «ζοφερό μέλλον».

Από την πλευρά του, ο Αδαμάντιος Πολέμης εμφανίστηκε απαισιόδοξος σχετικά με την συμμετοχή των μετόχων στην ΑΜΚ και εκτίμησε πως θα συγκεντρωθούν μόλις τα μισά από τα 15 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, ανέφερε πως δεν συζητήθηκαν οι πωλήσεις συγκεκριμένων παικτών και πρόσθεσε πως: «Μ’ αυτό το ρόστερ θα πορευτούμε. Το μπάτζετ όμως πρέπει οπωσδήποτε να μειωθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου