ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Τι συζητήθηκε στη συνάντηση Μαρινάκη-Βαλβέρδε


Τι συζητήθηκε στη συνάντηση Μαρινάκη-Βαλβέρδε

14 Απριλίου, 2011 
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΒΑΛΒΕΡΔΕΤο κλίμα ήταν από την αρχή θετικό και κατά τη διάρκεια της επαφής έγινε ακόμα καλύτερο.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δε συζήτησε καθόλου με τον Ερνέστο Βαλβέρδε θέματα που είχαν να κάνουν με του όρους του συμβολαίου του επιτυχημένου τεχνικού. Και αυτό γιατί το μόνο που χρειαζόταν ήταν να δώσουν τα χέρια οι δύο άνδρες!Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο τεχνικός του Θρύλου δεν εξέφρασε ποτέ παράπονο για το άκρως ικανοποιητικό γι’αυτόν συμβόλαιο που του προσέφεραν οι Πειραιώτες, ενώ εξέφρασε για πολλοστή φορά την εκτίμηση του στο πρόσωπο του προέδρου του Ολυμπιακού. Είναι άλλωστε γνωστό ότι οι δύο άνδρες έχουν πολύ καλή σχέση και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στη συνέχιση της συνεργασίας τους.
Άπαξ και οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τη συνέχιση της συνεργασίας τους, αμέσως ξεκίνησε η συζήτηση για τον καταρτισμό της ομάδας του Ολυμπιακού ενόψει της νέας, ιδιαίτερα απαιτητικής σεζόν.
Μαρινάκης και Βαβέρδε συζήτησαν για τις θέσεις που χρίζουν ενίσχυσης στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα μίλησαν και για τους παίκτες που θα αποδεσμευθούν και θα αναζητήσουν πλέον την τύχη τους σε άλλες ομάδες.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν επίσης και για τα συμβόλαια των παικτών του Ολυμπιακού που χρίζουν ανανέωσης (Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, την απόφαση που έχει ήδη παρθεί για τον Μιραλάς αλλά και την οριστικοποίηση της απόκτησης του Πάρντο από την Ραπίντ Βουκουρεστίου).

Η επόμενη συνάντηση των δύο ανδρών ορίστηκε για μετά το Πάσχα.
Εκεί αναμένεται να πέσουν στο τραπέζι και τα πρώτα υποψήφια ονόματα για μεταγραφές, πάνω στα οποία θα κινηθούν οι άνθρωποι των Πειραιωτών προκειμένου να ισχυροποιηθεί ο Θρύλος και να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικός σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, τη στιγμή που επιθυμεί να ανοίξει και άλλο την ψαλίδα από τις υπόλοιπες Ελληνικές ομάδες.
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου