ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Αναζητεί Ελληνική ενίσχυση


Αναζητεί Ελληνική ενίσχυση

14 Απριλίου, 2011 
ΚΟΥΦΟΣΗ απώλεια του Ράσο Νεστέροβιτς είναι πολύ σημαντική κι έρχεται να προστεθεί στα δεδομένα κενά που υπάρχουν. Άλλωστε και πριν τραυματισθεί ο Σλοβένος σέντερ, η ομάδα κινήθηκε για την απόκτηση του Γιώργου Πρίντεζη, για τον οποίο δεν έχει αποσύρει το ενδιαφέρον της.
Παράλληλα, όμως, ψάχνει την αγορά για να βρει έναν Έλληνα που θα μπορεί να την ενισχύσει στα πλέι-οφ της Α1 και στον τελικό Κυπέλλου στις 15 Μάιου. Δεν χρειάζεται να είναι 100% δικός μας, αφού για παράδειγμα ο Αλεξέι Ζεβροσένκο που έχει την υπηκοότητα, θα έκανε μια χαρά δουλειά. Τον ξέρει, άλλωστε, ο Ίβκοβιτς τόσο από τη πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό, όσο και από τη συνεργασία τους στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Μια ακόμα καλύτερη περίπτωση θα ήταν ο Δημήτρης Μαυροειδής, αλλά η Μπιλμπάο δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει. Το ίδιο ισχύει και για τον Κώστα Κουφό, ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το 2012, με τους Ντένβερ Νάγκετς.
Όπως γίνεται αντιληπτό, οι επιλογές δεν είναι πολλές και η καλύτερη παραμένει ο Πρίντεζης. Θυμίζουμε πως δεν υπάρχει δυνατότητα προσθήκης από την κοινοτική αγορά, καθώς ήδη η ομάδα έχει εξαντλήσει τις αλλαγές, ενώ έχει κι έναν ξένο που ως το τέλος της σεζόν θα βρίσκεται σε ρόλο θεατή. Τον Ματ Νίλσεν.
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου