ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Μετά τον Ντουντού, ακολουθεί ο Ρόμενταλ

Μετά τον Ντουντού, ακολουθεί ο Ρόμενταλ

Τον δρόμο που χάραξε ο Ντουντού θα ακολουθήσει σύντομα ο Ρόμενταλ, ο οποίος δεν κατάφερε να ταιριάξει στην "χημεία" της ομάδας και θα του ζητηθεί από την διοίκηση να λύσουν από κοινού την συνεργασία τους. Οι λόγοι είναι καθαρά αγωνιστικοί, καθώς από θέμα συμπεριφοράς ο Δανός αποτέλεσε υπόδειγμα.
Η πειραϊκή ΠΑΕ, με την αποχώρηση σε χρόνο ρεκόρ του Ντουντού Σεαρένσε από τον Ολυμπιακό, έδειξε το στίγμα της νέας διοίκησης του Βαγγέλη Μαρινάκη, σύμφωνα με το οποίο όταν κάποιος δεν αξίζει θα φεύγει από την ομάδα και όποιος αξίζει θα συνεχίζει.
Εκτός του Βραζιλιάνου χαφ, ένας ακόμη παίκτης των Πειραιωτών, ο Ντένις Ρόμενταλ, δεν κατάφερε φέτος να πείσει με την απόδοση του, δεν θυμίζοντας σε τίποτα τον χαρισματικό εξτρέμ ο οποίος διακρίνεται εδώ και χρόνια με την εθνική Δανίας. Με τον Ολυμπιακό μετράει συνολικά 23 συμμετοχές, 18 στο πρωτάθλημα, 3 στο Κύπελλο και 2 στην Ευρώπη, έχοντας σημειώσει, μόλις, 2 γκολ, ένα απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ στο "Γ. Καραϊσκάκης" (2-1) και άλλο ένα κόντρα στον ΠΑΟΚ (3-0) ξανά στο Φάληρο.

 Μόλις δύο γκολ σε 23 εμφανίσεις είναι μικρή συγκομιδή για έναν πλάγιο εξτρέμ στην επίθεση ενώ να προσθέσουμε πως έχει μοιράσει και τρεις ασίστ στις μέχρι τώρα εμφανίσεις του. Πέρα από το γεγονός πως ο 32χρονος (32/7/1978) ακραίος μέσος δεν είχε την απαραίτητη ευχέρεια στο σκοράρισμα, στα περισσότερα ματς που αγωνίστηκε, δεν ήταν καλός, μη έχοντας την ικανότητα να παίξει κατά μέτωπο ενώ είναι χαρακτηριστικό πως στα περισσότερα παιχνίδια δεν μπορούσε να ντριμπλάρει και να περάσει τον αντίπαλο αμυντικό. Παράλληλα, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το μεγαλύτερο του προτέρημα, την ταχύτητα, την "έκρηξη" και την "σπιρτάδα" του στις αντεπιθέσεις. Ίσως, βέβαια και να μην τον βόλεψε ο τρόπος που παίζει ο Ολυμπιακός.

Το πόρισμα, λοιπόν, δεν είναι θετικό για τον Σκανδιναβό μέσο, με τον Δανό να πραγματοποιεί κυρίως απογοητευτικές εμφανίσεις, μη κερδίζοντας τόσο την εμπιστοσύνη του προπονητή του, όσο και της διοίκησης. Για τον λόγο αυτό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, σύντομα θα έχει συνάντηση με τον Ντένις Ρόμενταλ με τις δύο πλευρές να συζητούν το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας τους από κοινού. Υπενθυμίζεται πως ο 32χρονος εξτρέμ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2012, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης δείχνει μία διάθεση, εφόσον οι ερυθρόλευκοι θελήσουν να τον αποδεσμεύσουν, να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Να ξεκαθαρίσουμε, πάντως, πως οι λόγοι του αναμενόμενου "διαζυγίου" είναι καθαρά αγωνιστικοί, καθώς η συμπεριφορά του Ντένις Ρόμενταλ ήταν κόσμια σε ολόκληρη την σεζόν, αποτελώντας υπόδειγμα για τους συμπαίκτες του, με την διοίκηση να παρουσιάζεται απολύτως ικανοποιημένη από τον επαγγελματισμό που επέδειξε ο ποδοσφαιριστής.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου