ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ευχές της Καβάλας για Νεστέροβιτς

Ευχές της Καβάλας για Νεστέροβιτς

Η ΚΑΕ Καβάλα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση στον Ράσο Νεστέροβιτς. Ο Σλοβένος σέντερ του Ολυμπιακού υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης στον αγώνα της Τετάρτης (14/4) μεταξύ των δύο ομάδων στην Καλαμίτσα (63-92).
Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η διοίκηση της ΚΑΕ Καβάλας, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας εκφράζει τις ευχές της για γρήγορη ανάρρωση, στον Ράσο Νεστέροβιτς.
Ο Σλοβένος σέντερ του Ολυμπιακού υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης στον αγώνα της Τετάρτης (14/4) μεταξύ των δύο ομάδων στην Καλαμίτσα, που έληξε με νικητή τον Ολυμπιακό με σκορ 63-92. Ο 35χρονος άσος του Θρύλου (ο οποίος ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του αφού γλίτωσε το κάταγμα) θα κάνει αγώνα δρόμου μήπως και προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου. Σίγουρα όμως θα είναι απών από το ντέρμπι του Σαββάτου (16/4, 21:45) απέναντι στο "τριφύλλι", στο ΣΕΦ για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Καβάλας:

"Η ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας σ' αυτή την άτυχη και δύσκολη στιγμή του τραυματισμού του στο παιχνίδι με την ομάδα μας, εύχεται στον Ράντοσλαβ Νεστέροβιτς καλή και γρήγορη ανάρρωση, μιας και η παρουσία τέτοιων καλαθοσφαιριστών κοσμεί το πρωτάθλημα της Α1"
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου