ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Βαζελάκος ο Λαμπρούκος!

Βαζελάκος ο Λαμπρούκος!
15 | 4 | 2011

Μερικά πράγματα στην ζωή δεν είναι τυχαία. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές δεν μπόρεσαν να αντέξουν το βάρος της ερυθρόλευκης φανέλας. Γιατί αυτή η φανέλα θέλει… καρύδια και πολλά καρύδια για την αντέξεις και να την υπερασπιστείς. Ο Λάμπρος Χούτος ήταν μία ιδιόρρυθμη περίπτωση ανθρώπου. Θα μας πείτε τώρα που τον θυμηθήκαμε και αυτόν; Δεν έχετε άδικο μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που δεν πρόσφερε τίποτα και τελικά δεν άξιζε να φοράει τον Δαφνοστεφανωμένο.
Ο Χούτος που ο πατέρας του τότε είχε τολμήσει να τον συγκρίνει μέχρι και με τον Αλεξανδρή έδωσε το παρών στην συναυλία για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη της φάπας. Βαζέλακι ο Λαμπρούκος. Θα μας πείτε δεν το ξέρατε; Το ξέραμε, αλλά περιμέναμε να σεβαστεί κάποια πράγματα.
Βρε την Φεράρι πήγε στην συναυλία για τον βάζελο. Τώρα, όμως, εξηγείται γιατί δεν άντεξε την κόκκινη φανέλα ο Λαμπρούκος. Είχες μάθει από μικρός στα ροζ και ήταν λογικό να μην μπορέσει να σηκώσεις αυτό το βάρος. Επειδή είσαι βαζέλας γι’ αυτό και απέτυχες. Γι’ αυτό και δεν κατάφερες να κάνεις τίποτα στην καριέρα σου. Για όλα υπάρχει μία εξήγηση Λαμπρούκο!
www.gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου