ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Aνακουφισμένος ο Χαβίτο με την ανανέωση Βαλβέρδε


Aνακουφισμένος ο Χαβίτο με την ανανέωση Βαλβέρδε

15 Απριλίου, 2011 
ΧΑΒΙΤΟΣυνέντευξη στην αθλητική εφημερίδα «Goal» παραχώρησε ο Ισπανός άσος, Χαβίτο, που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.
«Πληροφορήθηκα χθες πως τελικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα είναι στην ομάδα και τον επόμενο χρόνο και πραγματικά ένιωσα ανακούφιση. Αν έφευγε, θα ήταν πολύ άσχημο για μένα γιατί η μεταγραφή μου έγινε κατόπιν δικής του εισήγησης. Πρόκειται για έναν Ισπανό τεχνικό και η παρουσία του στην ομάδα θέλω να πιστεύω πως θα κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή μου».

Γιατί θεωρείς τον Ολυμπιακό ως τη μεγαλύτερη επαγγελματική ευκαιρία που σου παρουσιάστηκε, από τη στιγμή που βρέθηκες ένα βήμα από την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα;
«Γιατί τότε ήμουνα ένας εκκολαπτόμενος παίκτης, που βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας για δύο τρία παιχνίδια. Τώρα, όμως, είμαι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής, με αρκετά ματς στα πόδια μου, τα οποία ήταν το »διαβατήριο» για να βρεθώ στον Ολυμπιακό. Φαντάζομαι πως με απέκτησαν επειδή τους άρεσε η δουλειά μου και θέλουν να συνεχίσω να κάνω αυτό που ξέρω. Και τώρα, αν πήγαινα στην Μπαρτσελόνα, θα ήταν διαφορετικά».

Τι ονειρεύεσαι να πετύχεις στον Ολυμπιακό;

«Ονειρεύομαι να κερδίσω τίτλους και να παίξω στο Τσάμπιονς Λίγκ. Δεν έχω πάρει ποτέ κάποιον τίτλο, παρότι βρέθηκα δύο φορές κοντά στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αρη».
Θεωρείς πως ο Ολυμπιακός δίκαια στέφεται πρωταθλητής; Και δίκαια έχει «σαρώσει» τα πρωταθλήματα 15 χρόνια τώρα;
«Ναι, βέβαια. Εχει δημιουργήσει μια σπουδαία ομάδα και, όσο κι αν εξοργίζει αυτό τους αντιπάλους του, όλοι δυσκολεύονται να παραδεχτούν πως δεν είναι εύκολο να κερδίσουν τον Ολυμπιακό. Και επειδή στην Ελλάδα υπάρχει πολλή γκρίνια με τη διαιτησία, ακόμη κι αν σε κάποια ματς ο Ολυμπιακός πιστεύουν πως ευνοήθηκε, εγώ λέω πως τα πρωταθλήματα δεν κερδίζονται από ένα δύο αποτελέσματα. Αν δεν διαθέτεις ομάδα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα».
Υπάρχει κάτι που σε αγχώνει αυτήν τη στιγμή σε σχέση με τον Ολυμπιακό;
«Δεν μου αρέσουν οι μεγάλες αλλαγές. Δεν βγαίνω εύκολα από τις συνήθειές μου. Το μόνο που με αγχώνει είναι το ότι αφήνω τη Θεσσαλονίκη για μια μεγαλύτερη πόλη. Γενικά το νέο περιβάλλον. Αλλά έχω φίλους στον Ολυμπιακό. Με τον Πάρντο γνωριζόμαστε από την ακαδημία της Μπαρτσελόνα και με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο από τον Αρη.»

Ο Αρης σου πρότεινε νέο συμβόλαιο;

«Γνώριζα πως η διοίκηση είχε σκοπό να το κάνει. Ομως, τα προβλήματα δεν μας το επέτρεψαν. Αυτή η ιστορία θα πήγαινε για το καλοκαίρι. Περίμενα, περίμενα, και έπειτα ήρθε ο Ολυμπιακός και τελικά λέω δεν περιμένω άλλο».
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου