ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

"Τώρα γιορτάζουμε" (video)



"Τώρα γιορτάζουμε" (video)
 14/4/2011
Το πρώτο και βασικό βήμα για την δημιουργία του Ευρωπαίου Ολυμπιακού μόλις έγινε. Η παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της ομάδας μόνο ως θετική εξέλιξη μπορεί να χαρακτηριστεί. Όχι γιατί είναι ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο. Ολοι άλλωστε έχουν τα ελαττώματά τους. Αλλά γιατί πρέπει κάποια στιγμή ο Ολυμπιακός να έχει προπονητή με προοπτική και όχι κάθε σεζόν να αλλάζει κόουτς. Ειδικά τώρα, που είναι η πρώτη χρονιά του Μαρινάκη και η ομάδα αρχίζει να χτίζεται από τα θεμέλια, στο θέμα του προπονητή είναι αναγκαία η σταθερότητα.

Κάθε αλλαγή στον πάγκο θα έφερνε αναστάτωση, αν και ακόμα έχουμε Απρίλη. Ο Βαλβέρδε την ξέρει την ομάδα, ξέρει τους παίκτες και μπορεί να την οδηγήσει εκ του ασφαλούς και τη νέα χρονιά. Για κάποιους που λένε ότι και του χρόνου αυτή την περίοδο θα έχουμε τα ίδια, δεν μπορώ να τους απαντήσω. Δεν είμαι Πυθία. Δεν ξέρω αν θα μείνει για έναν χρόνο ή για δέκα! Αυτό που ξέρω είναι ότι και του χρόνου, τέτοια εποχή, ο Ολυμπιακός θα πανηγυρίζει το 39ο!!!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού με δηλώσεις του πριν από την συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη έδωσε το σύνθημα για τον εορτασμό του τίτλου.

www.rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου