ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

«Μήπως γνωρίζετε το νέο “παραγκάρχη”;»

«Μήπως γνωρίζετε το νέο “παραγκάρχη”;»

11/04/2011
«Μήπως γνωρίζετε το νέο “παραγκάρχη”;» (Photo: Action Images)
Τα «βέλη» της προς τον Τάσο Κάκο, αλλά και τους Σοφοκλή Πιλάβιο, Βασίλη Τεροβίτσα έστρεψε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, με αφορμή τη διαιτησία του πρώτου στον χθεσινό αγώνα κόντρα στον Άρη. Στο κείμενο φωτογραφίζεται μάλιστα ως νέος «παραγκάρχης» ο Νικόλας Πατέρας, ενώ τονίζεται πως θα υπάρξει συνέχεια επί του θέματος από αύριο.

H ανακοίνωση της θεσσαλικής ΠΑΕ:

«Κάκο αν έχεις ηθική ευθιξία, κρέμασε τη σφυρίχτρα σου!
Εδώ και δύο χρόνια η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ είχε αποφασίσει να μην εκδίδει ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας.
Σήμερα όμως είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε διότι στις 2 τελευταίες αγωνιστικές, μεροληπτικές διαιτησίες και συμπεριφορές μας αναγκάζουν να πιστεύουμε ότι υπάρχει μεθόδευση εις βάρος της ομάδας μας.

Κύριοι της ΚΕΔ,
Την περασμένη Κυριακή στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ξάνθη, ο εξαίρετος κ. Τσινιάρης που εξειδικεύεται στις «ειδικές αποστολές» έδειξε 7 κίτρινες κάρτες και στις δύο ομάδες, σε παίκτες που δεν θα αγωνίζονταν στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Τυχαίο;
Τον επιβραβεύσατε ορίζοντάς τον στο χθεσινό παιχνίδι ΛΑΡΙΣΑ-ΑΕΚ.
Τον επίσης χθεσινό σημαντικό αγώνα της ομάδας μας ορίστηκε να δευθύνει ένα τρίο αποτελούμενο από τους κ.κ. Κάκο, Τάτση, Μπισμπίδη, «εργαλεία» του «μπαμπά».
Όλη η Ελλάδα είδε το καταφανέστατο πέναλτι όπου ο κ. Κάκος έκλεισε τα μάτια, ένα πέναλτι που ακόμη και ο ίδιος ο κ. Κόντης, κουμπάρος του νέου «παραγκάρχη», θα έδινε.

Κύριε Τεροβίτσα,
Επιβραβεύστε τον κι αυτόν και ορίστε τον στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Δεν θα έχει αντίρρηση ο κ. Πιλάβιος.

Κύριε Πιλάβιε,
Επειδή κάπως έτσι ξεκίνησαν και οι προκάτοχοί σας, μήπως γνωρίζετε το νέο «παραγκάρχη», όπως σας εκμυστηρεύτηκε σε κατ’ ιδίαν συζήτηση ο φίλος σας κ. Κούγιας ή μήπως θέλετε να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη;
Από αύριο θα φροντίσουμε και για αυτό…
»
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου