ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

«Τώρα είναι η ώρα»

«Τώρα είναι η ώρα»

12/04/2011
«Τώρα είναι η ώρα»
Μοναδική βιώσιμη λύση για την ΑΕΚ χαρακτήρισε ο Ντέμης Νικολαΐδης τον Δημήτρη Μελισσανίδη στη συνάντηση που είχαν προ ημερών, όπως αποκαλύπτει η «SportDay». Ο παλαίμαχος επιθετικός και πρώην πρόεδρος της «Ένωσης» κάλεσε τον επιφανή επιχειρηματία να επιστρέψει στα δρώμενα της ΠΑΕ εξηγώντας του τη δυσχερέστατη θέση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος. Παράλληλα του κατέστησε σαφές πως δεν εκπροσωπεί τους μετόχους, αλλά τόνισε πως εκτιμά ότι είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσουν Παππάς και Νοτιάς από την ομάδα αφήνοντάς τη στο έλεος του Θεού. Ο «τίγρης» είπε στον Ντέμη Νικολαΐδη πως είναι ενήμερος για τις εξελίξεις στην ομάδα, αλλά κράτησε κλειστά τα χαρτιά του.
Λίγο αργότερα με γραπτή του δήλωση ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να γίνει έμπορος ελπίδας απέναντι στον κόσμο που πονά την ΑΕΚ σημειώνοντας πως «… υπό τις παρούσες συνθήκες δεν προτίθεμαι να ασχοληθώ με τα διοικητικά της ΑΕΚ». Η αποστροφή «υπό τις παρούσες συνθήκες» είναι όλο το ζουμί της υπόθεσης…

Σύμφωνα με τη «SportDay», ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι πιο ζεστός από ποτέ για την επιστροφή του, αλλά μόνο υπό κάποιους όρους. Βασική προϋπόθεση που θέτει είναι να καλύψουν οι μέτοχοι της ΠΑΕ τις οφειλές που δημιουργήθηκαν από τη δική τους χρήση από το 2004 και μετά και στη συνέχεια ο ίδιος να αναλάβει «καθαρή» την ομάδα. Ο Πέτρος Παππάς δεν φαίνεται αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο, αλλά υπάρχουν αμφιβολίες για το κατά πόσο θα δέχονταν κάτι τέτοιο οι υπόλοιποι μέτοχοι.

Την ίδια ώρα, η απειλή για το μέλλον παραμένει. Η ΠΑΕ ΑΕΚ οφείλει να παρουσιάσει μέχρι τις 30 Απριλίου εγγυητική επιστολή (που μπορεί να φτάσει και τα 7 εκατ. ευρώ) για να διασφαλίζεται από πλευράς ΕΠΟ πως θα τακτοποιήσει τις οφειλές της μέχρι τις 30 Ιουνίου. Ο Πέτρος Παππάς και ο Νίκος Νοτιάς δεν δείχνουν διάθεση να παρέχουν αυτή την κάλυψη, ενώ και η ελληνική ομοσπονδία υπό τις πιέσεις της UEFA δεν μπορεί να είναι ελαστική. Αν, δε, η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν φανεί συνεπής στις σχετικές προθεσμίες κινδυνεύει και με αφαίρεση βαθμών από το νέο πρωτάθλημα.

Συγγνώμη από Γκέντσογλου

Ο Σάββας Γκέντσογλου απολογήθηκε χθες σε διοίκηση, τεχνικό τιμ και συμπαίκτες για την απουσία του από τις τελευταίες προπονήσεις της περασμένης εβδομάδας. Ο νεαρός μεσοαμυντικός τραυματίστηκε σε… εξωαγωνιστικό επεισόδιο που είχε και είχε εξασφαλίσει άδεια, αλλά ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό.

Πολλές οι απουσίες

Η ΑΕΚ δεν θα στερηθεί μόνο τον κόσμο της (λόγω τιμωρίας της έδρας) στο ερχόμενο ματς με τον Ηρακλή. Εκτός πλάνων του Μανόλο Χιμένεθ είναι οι τιμωρημένοι Ντιόπ, Γεωργέας, Καράμπελας, Λυμπερόπουλος και Μανωλάς, ενώ Σκόκο, Δέλλας και Μίτσελ είναι για την ώρα τραυματίες. Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν σήμερα ρεπό κι επιστρέφουν την Τετάρτη.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου