ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Θα μας απασχολήσει ο Ράκοβιτς

Θα μας απασχολήσει ο Ράκοβιτς

Ο Σέρβος σέντερ, Μίλοβαν Ράκοβιτς, έμεινε ελεύθερος από την Σιένα και αναμένεται να συμπεριεληφθεί μέσα στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού. Πρόκειται για "θηρίο" κοντά στην ρακέτα, ξεχωρίζει για την άμυνα του, ενώ και το κασέ του είναι προσιτό.
Ο Μίλοβαν Ράκοβιτς δεν πρόκειται για την σούπερ λύση όσον αφορά την ενίσχυση της φροντ-λάιν του Ολυμπιακού, ούτε για τον ιδανικό αντικαταστάτη του Γιάννη Μπουρούση. Σίγουρα, όμως, έχουμε να κάνουμε με έναν αξιόλογο σέντερ, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους έστω σαν μπακ-απ.
Ο ύψους 2.08μ. Σέρβος σέντερ, Μίλοβαν Ράκοβιτς, ξεχωρίζει κυρίως για την ικανότητα στο "physical game" λόγω της σωματοδομής του, καθώς πρόκειται για έναν "ψηλό" ο οποίος στηρίζεται κυρίως στην δύναμη του και ρίχνει το απαραίτητο "ξύλο" κοντά στην ρακέτα. Ατού του είναι περισσότερο οι αμυντικές του ικανότητες, ενώ στην επίθεση έχει "εκλάμψεις", καθώς ναι μεν μπορεί να σου προσφέρει 10 με 15 πόντους σε αρκετά ματς, αλλά υπάρχουν και αγώνες στους οποίος είναι αρνητικός στο σκοράρισμα.

Ο 26χρονος (19/2/1985), Μίλαν Ράκοβιτς, έμεινε ελεύθερος από την Σιένα φέτος το καλοκαίρι, καθώς η ιταλική ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αυστραλό Ντέιβιντ Άντερσεν, ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του. Το ετήσιο κασέ του Σέρβου σέντερ δεν είναι υψηλό, αντιθέτως, είναι κοντά στα νέα οικονομικά δεδομένα τα οποία, πλέον, επικρατούν στην πειραϊκή ΚΑΕ. Ο συμπατριώτης του, Ντούσαν Ίβκοβιτς, είναι ενήμερος για την περίπτωση του και μέσα στις επόμενες μέρες θα πάρει τις αποφάσεις του.

Ο Μίλαν Ράκοβιτς, πριν πάει στην Ιταλία, αγωνίστηκε για τρεις σερί σεζόν (2007-2010) στην ρωσική Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, ενώ επιλέχτηκε στο νούμερο 60 του δεύτερου γύρου του ντραφτ το 2007 από τους Ντάλας Μάβερικς, οι οποίοι στη συνέχεια παραχώρησαν τα δικαιώματα του Σέρβου σέντερ στους Ορλάντο Μάτζικ. Στην Ευρωλίγκα με την Σιένα, για την σεζόν που ολοκληρώθηκε, με την οποία έφτασε μέχρι και το Final-4 της Βαρκελώνης, αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια έχοντας μέσο όρο 8 πόντους και 3.8 ριμπάουντ.

Ο Μίλοβαν Ράκοβιτς εν δράσει:


Msb...MVP Milovan RAKOVIC by Zamponakos

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου