ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Πιο ώριμος φέτος ο «Φέτφα»! (videos)

Πιο ώριμος φέτος ο «Φέτφα»! (videos) 

9 Ιουλίου, 2011

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣΟ Γιάννης Φετφατζίδης  έχει δείξει ότι διαθέτει αρκετό ταλέντο και φέτος θα είναι πιο ώριμος από πέρσι έτσι ώστε να αγωνιστεί σε περισσότερα ματς.
Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια με την φανέλα του Ολυμπιακού σκοράροντας σε δύο από αυτά. Είναι αποδεδειγμένο ότι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού διαθέτει πλούσιο ταλέντο και με το «μαγικό» αριστερό του πόδι μπορεί να κάνει θαύματα. Να υπενθυμίσουμε ότι πέρσι δημιούργησε αρκετές ασίστ για τους συμπαίκτες του και υπήρξαν παιχνίδια που ήταν «χάρμα οφθαλμών».
Μάλιστα το όνομά του έφτασε να «παίζει» μέχρι και στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA και, παρόλα τα σχόλια του Τύπου, τα μυαλά του νεαρού ποδοσφαιριστή δεν πήραν «αέρα», όπως θα μπορούσαν σε κάθε παίκτη της ηλικίας του. Αντίθετα έβαλε το κεφάλι κάτω και συνέχισε να δουλεύει.
Το τελευταίο ματς που έπαιξε με την Εθνική κόντρα στη Μάλτα στο Καραϊσκάκη, του ανέβασε το ηθικό και σίγουρα φέτος θέλει να αγωνιστεί και να βοηθήσει την ομάδα πολύ περισσότερο.
Μάλιστα, σε φιλικό του περιβάλλον είπε ότι θέλει να δουλέψει περισσότερο και να πείσει τον προπονητή του, Ερνέστο Βαλβέρδε, ότι αξίζει την εμπιστοσύνη του και να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Δείτε τον Φέτφα μας!







www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου