ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Οι λύσεις από το λοκ άουτ (videos)

Οι λύσεις από το λοκ άουτ (videos)

06/07/2011

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην επόμενη ημέρα με τους Αγγελόπουλους στο «τιμόνι» αλλά με σαφώς πολύ μικρότερο μπάτζετ (10 εκ. ευρώ). Οι αποχωρήσεις είναι πολλές μέχρι στιγμής, ωστόσο η ενίσχυση δεν θα αργήσει. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα στηρίζεται σε πολλούς Έλληνες, Αμερικάνους και κοινοτικούς με μοναδική προϋπόθεση όλοι να έχουν δίψα για διάκριση.

Με δεδομένα τα παραπάνω και το λοκ άουτ στο NBA, ο «Πρωταθλητής» φιλοξενεί μια εξαιρετική έρευνα με παίκτες από τον «μαγικό κόσμο», οι οποίοι κολλάνε με τα κριτήρια που έχουν τεθεί ή έστω με τα περισσότερα από αυτά.

ΚΟΝΤΟΙ

Για την περιφέρεια εξαιρετική περίπτωση είναι αυτή του 24χρονου Μάρκους Θόρντον, ο οποίος τελείωσε τη σεζόν στο Σακραμέντο και έκανε εκπληκτικό φινάλε με 21 πόντους μέσο όρο το τελευταίο δίμηνο. Μέσο όρο καριέρας έχει 13,6 πόντους με 37% τρίποντο, 3,2 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ. Ο Θόρντον είναι ελεύθερος και έπαιρνε 1 εκ. δολάρια.



Ακόμα μια επιλογή είναι του Σόνι Ουίμς, ο οποίος έπαιζε στο Τορόντο και τώρα βρίσκεται κοντά στην Ζαλγκίρις. Είναι 25 χρονών, κοντά στα 2 μέτρα με μέτριο σουτ, αλλά εκπληκτικές αθλητικές ικανότητες. Φέτος σε 59 παιχνίδια είχε 9,2 πόντους με 44% στα σουτ.



Τελειώνοντας με την περιφέρεια, συναντάμε και την πολύ καλή περίπτωση του Ρέτζι Ουίλιαμς, που είναι ελεύθερος από το Γκόλντεν Στέιτ. Ο Ουίλιαμς είναι ένας εξαιρετικός σκόρερ με ένα κορμί κοντά στα 2 μέτρα. Φέτος είχε 9,2 πόντους, 2,7 ασίστ και 80 (!) παιχνίδια στο ενεργητικό του.



ΨΗΛΟΙ

Για τη θέση κάτω από τη ρακέτα, η καλύτερη περίπτωση είναι του 32χρονου κάτοχου ολλανδικού διαβατηρίου, Νταν Γκάτζουριτς! Είναι ελεύθερος και στην Ευρώπη μπορεί εύκολα να κάνει τη διαφορά με τα εξαιρετικά αθλητικά προσόντα του συν ότι δεν πιάνει θέση ξένου.



Μια δύσκολη αλλά ενδιαφέρουσα επιλογή είναι και ο 23χρονος Ντεάντρε Τζόρνταν, ο οποίος είναι ελεύθερος από τους Κλίπερς. Τέλος, φτηνή λύση από την Ευρώπη και παίκτης που έκανε ζημιά στον Ολυμπιακό είναι ο 25χρονος φόργουορντ, Κάιλ Χάινς της Μπάμπεργκ. Στην φετινή Ευρωλίγκα είχε 12,9 πόντους, 5,4 ριμπάουντ με 64,3% στα δίποντα.



www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου