ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Μένει οριστικά ο Σπανούλης δίχως μείωση

Μένει οριστικά ο Σπανούλης δίχως μείωση 

Τετάρτη 06, Ιούλιος 2011 

Ο Βασίλης Σπανούλης μένει οριστικά στον Ολυμπιακό! Η διοίκηση ενημέρωσε τον ατζέντη του παίκτη πως δεν θα του γίνει μείωση στο συμβόλαιο, με την ΚΑΕ να επισημαίνει πως θέλησε με αυτόν τον τρόπο να τον τιμήσει. Η ομάδα της επόμενης σεζόν θα χτιστεί γύρω από τον Λαρισαίο γκαρντ.
Οριστικά στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν ο Βασίλης Σπανούλης και θα εξαντλήσει, τουλάχιστον, το τριετές του συμβόλαιο με την ομάδα έως και το 2013, σύμφωνα με πληροφορίες του RedPlanet.gr.
Η πειραϊκή ΚΑΕ ενημέρωσε τον ατζέντη του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, πως δεν πρόκειται να του γίνει καμία μείωση στις ετήσιες οικονομικές αποδοχές του (2.400.000 καθαρά ετησίως), θέλοντας με αυτόν τον τρόπο, όπως επισημαίνουν από την διοίκηση, να τιμήσουν τον Λαρισαίο γκαρντ, τόσο για το γεγονός πως τους εμπιστεύθηκε το περασμένο καλοκαίρι αφήνοντας τον Παναθηναϊκό, όσο και για την αγωνιστική του αξία, καθώς θα ποντάρουν στην ηγετική του προσωπικότητα στις επόμενες σεζόν.

Δεν υπάρχει, λοιπόν, περίπτωση ο Ολυμπιακός να αφήσει ελεύθερο τον Βασίλη Σπανούλη ώστε να μειωθεί το μπάτζετ, ούτε υπάρχει ενδεχόμενο να πωληθεί σε άλλο σύλλογο. Αντιθέτως, η πειραϊκή ΚΑΕ εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη της στον 29χρονο (7/8/1982) πλέι-μέικερ, τονίζοντας πως η ομάδα της επόμενης χρονιάς θα χτιστεί και θα βασιστεί γύρω από εκείνον. Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, πως ο Red-Bill θα αποτελέσει τον μεγάλο ηγέτη των Πειραιωτών, τουλάχιστον για τις δύο επόμενες σεζόν.

Tiς τελευταίες μέρες για τον Βασίλη Σπανούλη είχαν δείξει ενδιαφέρον, στο ενδεχόμενο που έμενε ελεύθερος, τόσο η Μπαρτσελόνα, όσο και η Εφές Πίλσεν, με την τουρκική ομάδα, μάλιστα, να φημολογείται πως του έχει κάνει ισόποση πρόταση στον παίκτη, δηλαδή με τα ίδια ακριβώς χρήματα με τα οποία αμείβεται από τους ερυθρόλευκους. Ο 29χρονος γκαρντ, όμως, είχε ξεκαθαρίσει τόσο στον ατζέντη του, όσο και στην πειραϊκή ΚΑΕ, πως προτεραιότητα του είναι να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, ο Λαρισαίος πλέι-μέικερ, έδειχνε την διάθεση ακόμη και να ρίξει τις απολαβές του, θέλοντας να δείξει με αυτό τον τρόπο την διάθεση του να παραμείνει στον Ολυμπιακό, αλλά η πειραϊκή ΚΑΕ, τελικά, του ξεκαθάρισε πως η μεταξύ τους συνεργασία θα συνεχιστεί ως έχει με τα ίδια χρήματα! Ο Βασίλης Σπανούλης ενημερώθηκε για την πρόθεση της διοίκησης να τον κρατήσει, του γνωστοποιήθηκε πως θα συνεχίσει κανονικά στην ομάδα, με τον Έλληνα διεθνή προηγουμένος να έχει ζητήσει πάντως και κάποιες εγγυήσεις από την διοίκηση ώστε να παραμείνει, όπως, το ότι θα παρουσιαστεί δυνατή και ανταγωνιστική η ομάδα και την επόμενη σεζόν. Εγγυήσεις τις οποίες προφανώς και θα πήρε.
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου