ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΠΑΟ+Πρωτοδικείο = Μια καινούργια ΑΓΑΠΗ γεννιέται!!! (video)

ΠΑΟ+Πρωτοδικείο = Μια καινούργια ΑΓΑΠΗ γεννιέται!!! (video)

7 Ιουλίου, 2011
Η καλοκαιρινή «λάβα» γέννησε έναν νέο έρωτα για το σωματείο του Παναθηναϊκού: αυτόν της τρυφερής καλλιέργειας συναισθημάτων με το Πρωτοδικείο που ετοιμάζεται να ορίσει διοίκηση για αυτούς που , και καλά “χαίρεται όλη η Ελλάδα”!
Πραγματικά το φλερτ αυτό αναμένεται να φουντώσει…και δεν αποκλείεται να καταλήξει σε….ΕΡΩΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!
Δεν το είπαμε άλλωστε εμείς, το λέει ο ίδιος ο Τζίγκερ, σε επιστολή που έστειλε στο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού. Τονίζοντας τα αποτελέσματα των ενεργειών των …Πατεροβγενόπουλων, αναφέρει χαρακτηριστικά:
πρασινες καρδιες“Η δυσχερής οικονομική κατάσταση του συλλόγου δεν οφείλεται σε εμάς. Αντιθέτως, συμβάλλουμε στην προσπάθεια που γίνεται να υπάρχει διοικητική σταθερότητα και εύρυθμη λειτουργία στην Π.Α.Ε., έτσι ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος να βρεθεί, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στο Πρωτοδικείο”.
Από το παραπάνω χαρακτηριστικό απόσπασμα φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει η ετοιμασία για να ενταχθούν τα πράσινα “μπουμπούκια” σε ένα καθεστώς που τους χαρακτηρίζει απόλυτα: αυτό της διάλυσης, της έκτακτης ανάγκης, του “φίλε, μήπως έχεις ένα ευρώ;” ή του “παιδιά μήπως έχετε να πάρω τσιγάρα γιατί μου τελείωσαν τα ψιλά;”
Εκεί λοιπόν βαδίζει ο ΠΑΟ που ήθελε και πρωτάθλημα φέτος: Για τα πρωτοδικεία και τις καρτέλες που γράφουν “οτι έχετε ευχαρίστηση”
Ρε μήπως να ξαμοληθούν σε κανένα παγκάρι δίπλα; έτσι μπορούν να βγάλουν κανένα φράγκο για να πάρουν καμιά αλλαξιά σορτσάκια για φέτος…ποτέ δεν ξέρετε παιδιά! Γιατί για φανέλες, σας βλέπουμε να γράφετε τα νούμερα στην πλάτη με …γράσο!
Και βέβαια, βάζουμε και το κομμάτι της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ! Enjoy!


www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου