ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Σουμπίνιο, Παπάζογλου και Βαλεριάνος στο Ζέεφελντ

Σουμπίνιο, Παπάζογλου και Βαλεριάνος στο Ζέεφελντ

Ο Σουμπίνιο, ο Τάσος Παπάζογλου και ο Γιώργος Βαλεριάνος θα ακολουθήσουν την αποστολή του Ολυμπιακού για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία, αντίθετα με τους υπόλοιπους νεαρούς παίκτες της ομάδας. Ενοχλήσεις για Δασκαλάκη - Μέγκιερι στην προπόνηση της Πέμπτης (7/7).
Την αποστολή του Ολυμπιακού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ, θα ακολουθήσουν οι Σουμπίνιο, Παπάζογλου και Βαλεριάνος.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να συμπεριλάβει τους τρεις προαναφερθέντες στους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν το Σάββατο (9/7) για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των Πειραιωτών για την καινούργια σεζόν. Ο Βραζιλιάνος και οι δύο Έλληνες παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να πείσουν τον Ισπανό τεχνικό πως αξίζει να τους εμπιστευτεί μια θέση στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (7/7) οι Σήφης Δασκαλάκης και Μπάλαζ Μέγκιερι ένιωσαν ενοχλήσεις και θα υποβληθούν σε εξετάσεις προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση τους. Ο Ούγγρος πορτιέρο θα μεταβεί αύριο στο Metropolitan και θα περάσει από ακτινολογικό έλεγχο, καθώς είχε πόνους στο τέταρτο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού, ενώ στην διάρκεια της προπόνησης ο κρητικός γκολκίπερ ένιωσε τσιμπήματα στη μέση του, του χορηγήθηκε αγωγή από το ιατρικό επιτελείο και την Παρασκευή (8/7) θα μπορούν να βγουν ασφαλέστερα συμπεράσματα για την περίπτωση του.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 09:00, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι παίκτες που περιλαμβάνονται στο τρίτο γκρουπ υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις στο θεραπευτήριο Metropolitan και σε εργομετρικό έλεγχο, ενώ αυτοί που συμπεριλαμβάνονται στο πρώτο και στο δεύτερο γκρουπ έκαναν προπόνηση.

Το απόγευμα οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν σε δύο γκρουπ. Στις 18:00 οι παίκτες του δευτέρου και του τρίτου γκρουπ και στις 19:00 οι  παίκτες του πρώτου γκρουπ.

Σε ακτινολογικό έλεγχο, για προληπτικούς λόγους, θα υποβληθεί αύριο στο θεραπευτήριο Metropolitan ο Μέγερι που ένιωσε ενοχλήσεις στο τέταρτο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Δασκαλάκης ένιωσε μια ενόχληση στη μέση. Του χορηγήθηκε αγωγή από τον γιατρό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα προπονηθούν αύριο στις 09:00, ενώ το τέταρτο γκρουπ παικτών, το οποίο αποτελούν οι Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Τζιμπούρ και Ποτουρίδης, θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικό έλεγχο".
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου