ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Βαλβέρδε: "Να μη χαλάσω το σερί"

Βαλβέρδε: "Να μη χαλάσω το σερί"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού,Ερνέστο Βαλβέρδε, μίλησε στους απεσταλμένους στην Αυστρία εκπροσώπους του Τύπου αμέσως μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης της ομάδας στο Ζέεφελντ, τονίζοντας πως θέλει να συνεχίσει το σερί πρωταθλημάτων που έχει.
Αμέσως μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ, ο προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, μίλησε στους απεσταλμένους των ελληνικών ΜΜΕ.
Αναλυτικά, ο Ισπανός τεχνικός είπε:

"Σήμερα το πρόγραμμά μας ήταν χαλαρό καθώς προερχόμασταν από ταξίδι με αεροπλάνο και πούλμαν. Εδώ θα δουλέψουμε κυρίως στην τακτική, αλλά και στη φυσική κατάσταση. Στο Ρέντη τις προηγούμενες ημέρες κάναμε καλή δουλειά με πολύ τρέξιμο και σχεδόν καθόλου μπάλα καθώς προερχόμασταν από μεγάλο διάστημα διακοπών. Από αύριο θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε περισσότερο και με μπάλα. Εδώ στο Σέεφελντ, στόχος μας είναι οι νέοι παίκτες που αποκτήθηκαν να μπουν στη φιλοσοφία της ομάδας και του παιχνιδιού μας.

Επίσης θέλουμε να δουλέψουμε και σε κάποια πράγματα τα οποία πέρυσι κατά τη διάρκεια της σεζόν δεν τα κάναμε όσο καλά θα θέλαμε. Στην Ολλανδία όπου θα δώσουμε και τα φιλικά θα γίνει το μοντάρισμα της ομάδας.

Την πρώτη φορά που ήλθα κατάφερα να πάρω το πρωτάθλημα, το ίδιο και πέρυσι, ελπίζω να μην το χαλάσω εφέτος. Θα μου άρεσε να πανηγυρίσουμε και εφέτος τον τίτλο".
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου